NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

DRAGANA TRBIĆ, dr.med.spec.

MELISA DURIĆ, SMS
LAURA CAR, sms
KLAVDIJA SLAPAR, dipl.bab.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/54 72 820
E-naslov: narocanje.dragana.trbic@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK - 12:30-19:30 Popoldan
TOREK - 12:30-19:30 Popoldan
SREDA 07:00-14:00 - Dopoldan
ČETRTEK 07:00-14:00 - Dopoldan
PETEK 07:00-14:00 - Dopoldan
SOBOTA - - -
Opomba:
Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

 • ambulanta zaradi odsotnosti zdravnice Dragane Trbić, dr. med. , ne dela

 • V času do 3.4.2020 nas nadomeščata Jadranka Domazet-Fink, dr.med. In Urška Gašper Oblak, dr.med., na naši lokaciji  (ZD Fužine, Preglov trg 14, Ljubljana), po ena ambulanta v  dopoldanskem oziroma popoldanskem času.

 • V času od 6.4.2020 do 17.4.2020 nas bosta nadomeščala Raid Al. Daghistani, dr.med. In mag. Petra Eržen-Vrlič, dr.med., na naši lokaciji  (ZD Fužine, Preglov trg 14, Ljubljana), po ena ambulanta v  dopoldanskem oziroma popoldanskem času.

 • Kontaktni telefoni: 01/54 72 818    , 01/ 54 72 820  , 01/54 72 808
 Zaradi trenutnih epidemioloških razmer (naraščajoč pojav okužb in tveganje za širjenje bolezni zaradi novega virusa SARS-CoV-2 (COVID-2019)) za ohranjanje javnega zdravja smo organizacijo dela v ambulanti spremenili:
 • NE opredeljujemo novih  pacientk in NE poteka podpis pristopnih izjav;

 • Če imate na dan pregleda kakršnokoli PREHLADNO OBOLENJE, tudi brez povišane temperature, in niste zaradi bolečin ali krvavitve življenjsko ogrožene, ostanite doma in se PRENAROČITE.

 • Po priporočilu Ministrstva za zdravje in Razširjenega strokovnega kolegija za ginekologijo in porodništvo v času nevarnosti za okužbo s COVID-19 ginekologi na primarnem nivoju opravljamo LE kurativne oz. nujne ginekološke preglede in preglede vseh nosečnic;

 • Naročanje poteka IZKLJUČNO po E-POŠTI ali TELEFONU in NE OSEBNO v ambulanti;

 • NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO, če lahko storitev opravite na daljavo (ponovni predpis recepta, napotnica za kontrolni pregled);

 • NA PREGLEDE IN NA UZ MORFOLOGIJO PLODA NE PRIHAJAJTE S SPREMLJEVALCI;

 • V čakalnici sedite vsaj meter do meter in pol oddaljeni od drugih čakajočih. 
  Upoštevajte pravila higiene rok. 

 • če ste na pregled že naročeni, vas bomo glede na to, kakšen je vzrok in namen pregleda, obvestili, ali bo pregled opravljen oziroma ali ga bo potrebno prestaviti oziroma odpovedati

Glede na trenutne okoliščine obstaja možnost zamud pri ažuriranju strani, za kar se vnaprej opravičujemo. Hvala za razumevanje in upoštevanje navodil. 

NOSEČNICE

Razširjeni strokovni kolegij za ginekologijo in porodništvo je potrdil predlog Ministrstva za zdravje RS o obravnavi nosečnic s sumom na okužbo ali z okužbo s COVID-19, in sicer:

•Ob okužbi s COVID-19 prejme oseba navodilo o 14-dnevni izolaciji. Po tem obdobju se smatra, da je oseba zdrava, zato predlagamo, da se obravnava (redni preventivni pregled) nosečnice za 14 dni preloži, po tem obdobju bo nosečnica lahko spet normalno obiskovala vse preglede pri svojem izbranem ginekologu enako kot vse ostale zdrave nosečnice

•če pride pri nosečnici v času bolezni COVID-19 do zapletov zaradi same okužbe s koronavirusom, bodo take nosečnice obravnavane pri infektologih po protokolu, ki je enak protokolu za nenoseče bolnike

•nosečnice, ki bodo imele v obdobju 14 dni po okužbi kakršne koli zaplete zaradi nosečnosti same, se obravnava po enakem protokolu, kot ostale okužene paciente, kar pomeni, da take nosečnice pokličejo na številko 112 in se jih prepelje v najbližjo ginekološko urgenco ali porodnišnico na obravnavo.

Na ginekološki kliniki UKC Ljubljana so vzpostavili nujno telefonsko številko 01 522 9393 za nosečnice in ženske z ginekološkimi težavami, na kateri se lahko posvetujete z zdravnikom specialistom ginekologije in porodništva, ki vas bo po potrebi usmeril v nadaljnjo obravnavo. Telefonska številka je dosegljiva 24 ur na dan.
Nekaj odgovorov na najpogostejša porodniško – ginekološka vprašanja lahko najdete na naslednji povezavi: https://www.kclj.si/index.php?dir=/pacienti_in_obiskovalci/obvestila&id=5267

 

 

 

 ________________________________________________________________________________

Urniki in kontakti

Napredno iskanje