NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ENA BLAŽEVIĆ, dipl.fiziot.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA - NEVROFIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01 5815 335
E-naslov: narocanje.ena.blazevic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:30
TOREK 07:00-14:3012:00-19:30
SREDA 07:00-14:30
ČETRTEK 07:00-14:30
PETEK 07:00-14:30

Opomba:

torek izmenično

Obvestilo zdravnika:

Pozdravljeni,

v torek 14.7. dela ambulanta dopoldan.

ODSOTNOST TERAPEVTKE:

9.7.2020

27.7.-31.7.2020

7.8.2020

OBVESTILO

Na obravnavah je lahko prisoten le en spremljevalec/starš. Ostali v skladu z zakonom morajo počakati zunaj. V ZD pridete ob naročeni uri oz. največ 15 minut prej!

Na obravnave hodite le zdravi starši in otroci. Obvezna je uporaba mask in razkuževanje rok.

-------------

Spoštovani starši,

Trenutno vzpostavljamo nov režim dela in urnike. Paciente oz vas, starše kličemo po telefonu za nove termine. V kolikor Vas ne uspem dobiti na telefon, bom vzpostavila komunikacijo preko emaila.

V kolikor vas skrbi za gibalni razvoj vašega otroka, sem dosegljiva na telefon v dopoldanski izmeni 7-8h in 13-14h ter v popoldanski izmeni 12h-13h in 18h-19h.

Lep pozdrav

Ena Blažević, dipl.fiziot.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.