NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

EVA VOZLIČ, dr.med.spec.
EGZONA OSMANKAJ, sms
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA BOLEZNI UŠES, NOSU IN GRLA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723 884
E-naslov: narocanje.eva.vozlic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:00-19:00
ČETRTEK 12:00-19:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

od 01.06.2019 dalje jo nadomešča Milena Krajinović,dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Od 10.06.2020 in 11.06.2020 ordinacija ne ordinira . Nujni primeri se lahko zglasijo v ordinacijskem času Marije Godine dr.med.spec. ali na ORL kliniki.

Bolniki z napotnico " NUJNO" in " ZELO HITRO" pred prihodom v ZD obvezno pokličejo našo medicinsko sestro in si zagotovijo uro pregleda

Zaradi upoštevanja posebnih zaščitnih ukrepov prosimo VSE naročene, da pridejo na pregled 5-10 minut pred naročeno uro z zaščitno masko. Prijavijo se na vstopni točki na vhodu v ZD, razkužijo si roke in bodo od strani medicinske sestre napoteni k nam v ambulanto.

-Naročanje pacientov:

- po telefonu - med 8.00 in 12.00 v dopoldanski izmeni ter med 14.00 in 18.00 v popoldanski izmeni

- preko interneta

Ambulanta sprejema otroke in mladostnike do 19. leta starosti.

nujni primeri: v dopoldanskem času sprejemamo do 13:00 ure, v popoldanskem času do 18:00 ure

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.