NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ANDREJA KONDA, prof.defektologije
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: 01 620 57 75 , 01 530 81 00
E-naslov: narocanje.andreja.konda@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani starši.

Od 30.6. do 3.8.2020 sem odsotna.

Obveščam vas, da bo specialno pedagoška ambulanta od maja do vključno avgusta 2020 delovala le v dopoldanskem času. Prosim vas, da se na obravnavo naročate po telefonu (01 620 57 75), vsak četrtek in petek, od 7:00 do 10:00. V kolikor potrebujete posvet, sem dosegljiva po telefonu. Prosim, da redno spremljate spremembe in nova obvestila na tej spletni strani.

Lep pozdrav.

Andreja Konda

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.