Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

NINA GRČAR, dr.dent.med.
KATJA SOKLIČ, ZT
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 013003312
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 12:45-19:15
PETEK 07:00-13:30

Odsotnost:

Od: 22.04.2024 Do: 13.05.2024

Obvestilo zdravnika:

 

Ambulanta od 22.4. do 13.5.2024 ne dela.

 V primeru akutnih težav (oteklina, krvavitev, huda bolečina) se obrnite na dežurnega zobozdravnika po razporedu. 

NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonu:  celoten ordinacijski čas.
  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE
  • po pošti: ZD Ljubljana-enota Bežigrad, naslov Kržičeva ul. 10, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto zobozdravnice Nine Grčar
  • osebno:  celoten ordinacijski čas.

 

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

 
V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do 29.2.2024. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.
 
V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
 
REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:
 
1. registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali
 
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur.
 
Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi!
 
 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.