NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BRANKO VRLIČ, dr.med.spec.
ELICA KENDA, viš.med.ses.
EMA COF, med.sestra
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA OČESNE BOLEZNI ZA PREDŠOLSKO IN ŠOLSKO MLADINO
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01 472 3770
E-naslov: narocanje.branko.vrlic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK -

Obvestilo zdravnika:

OSEBNO NAROČANJE DO NADALJNJEGA NI MOŽNO. Naročanje poteka izključno po elektronski pošti ali po telefonu 01 4723 -770. Napotnico bomo prevzeli in jo vpisali v čakalno vrsto. Točen termin pregleda boste prejeli naknadno.

Nujni primeri naj se prosim že primarno zglasijo na Očesni kliniki UKC Ljubljana.

PROSIMO VAS, da se na vhodu ZD Ljubljana Center zglasite najprej 10 minut pred predvidenim terminom pregleda. Osebju na vstopni točki prosim navedite ime in priimek naročene osebe ter uro pregleda pri nas, da bodo lahko preverili na seznamu naročenih za našo ambulanto in vam dovolili vstop v ZD Ljubljana Center.

Pred vstopom v stavbo ZD Ljubljana (in tudi izstopom) je obvezno razkuževanje rok. V prostorih ZD Ljubljana je ves čas OBVEZNA UPORABA maske, ki pokriva nos in usta.

Telefon hišne centrale: (01) 4723-700.

 

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.