Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

LEA SAMBA, dr.dent.med.
DARJA KLAVS, ZT
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE KOTNIKOVA, KOTNIKOVA UL. 36
Telefon: (01) 3009 668
E-naslov: narocanje.lea.samba@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Obvestilo zdravnika:

Naročanje na pregled

  • po telefonu: v ordinacijskem času

  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Center, Kotnikova 36, 1000 Ljubljana  s pripisom za ordinacijo Lea Samba, dr.dent.med.

  • osebno v ordinacijskem času ordinacije pri zobozdravstveni asistentki

  • po elektronski pošti: narocanje.lea.samba@zd-lj.si

Elektronski naslov za naročanje ni namenjen izmenjavi informacij o zdravstvenem stanju ali posredovanju nasvetov o zdravljenju, temveč izključno naročanju. Zaradi enostavnejšega in hitrejšega e-naročanja v e-sporočilu navedite svoje ime, priimek in rojstni datum ali pa številko zdravstvene kartice ter telefonsko številko.

V času naše odsotnosti ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) se v primeru nujnega zobozdravstvenega stanja (zobobol, oteklina, krvavitev, poškodba) obrnite na dežurnega zobozdravnika v enoti.  

Ob sobotah, nedeljah in praznikih pa se obrnite na nujno zobozdravstveno medicinsko pomoč, ki deluje od 8:00 do 13:00 (sprejem do 12:30) v kletnih prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana - Center, Metelkova ul.9.  V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

 
Ordinacija dela ob petkih popoldne:
7.6.2024


 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.