NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TINKARA SRNOVRŠNIK, dr.med.spec.
TJAŠA POTOČNIK, ZT
KARIN PIŠKUR, dipl.bab.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01/58-15 245
E-naslov: narocanje.tinkara.srnovrsnik@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:00-19:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Ambulanta dr. Srnovršnik ne sprejema novih pacientk, saj presega slovensko povprečje glavarinskih količnikov v svoji dejavnosti.

 

OBVESTILO!

Odsotnost zdravnice med 3.8.2020-17.8.2020. Nadomeščanje od 3.8. 2020 - 14.8. 2020 v NUJNIH primerih po predhodnjem naročilu ambulanta dr. Grebenc Mojce, ZD Šiška, nadomeščanje 17.8.2020 v NUJNIH primerih po predhodnjem naročilu ambulanta dr. Toff Renate, ZD Šentvid.

Pred odsotnostjo vaše zdravnice si pravočasno uredite recepte in napotnice.

 

Na TELEFON smo dosegljivi kadar delamo:

 • dopoldan med 8.00-10.00
 • popoldan med 13.30-15.30

DNEVNI ODMOR:

 • dopoldan med 10.00-10.30
 • popoldan med 16.00-16.30

 

NUJNO OBVESTILO v času COVID-19 epidemije

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer (naraščajoč pojav okužb in tveganje za širjenje bolezni zaradi novega virusa SARS-CoV-2 (COVID-2019)) za ohranjanje javnega zdravja do nadaljnjega: 

 • Če imate na dan pregleda kakršnokoli PREHLADNO OBOLENJE, tudi brez povišane temperature, in niste zaradi bolečin ali krvavitve življenjsko ogrožene, ostanite doma in se PRENAROČITE.
 • Naročanje poteka IZKLJUČNO po E-POŠTI ali TELEFONU in NE OSEBNO v ambulanti;
 • podaljševanje RECEPTOV zopet poteka osebno, za kar se je potrebno PREDHODNO NAJAVITI.
 • NA PREGLEDE IN NA UZ MORFOLOGIJO PLODA PRIDITE SAMI;
 • V čakalnici sedite vsaj meter do meter in pol oddaljeni od drugih čakajočih. 
  Upoštevajte pravila higiene rok.

 

NOSEČNICE

Razširjeni strokovni kolegij za ginekologijo in porodništvo je potrdil predlog Ministrstva za zdravje RS o obravnavi nosečnic s sumom na okužbo ali z okužbo s COVID-19, in sicer:

 • Ob okužbi s COVID-19 prejme oseba navodilo o 14-dnevni izolaciji. Po tem obdobju se smatra, da je oseba zdrava, zato predlagamo, da se obravnava (redni preventivni pregled) nosečnice za 14 dni preloži, po tem obdobju bo nosečnica lahko spet normalno obiskovala vse preglede pri svojem izbranem ginekologu enako kot vse ostale zdrave nosečnice
 • če pride pri nosečnici v času bolezni COVID-19 do zapletov zaradi same okužbe s koronavirusom, bodo take nosečnice obravnavane pri infektologih po protokolu, ki je enak protokolu za nenoseče bolnike
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.