NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

TINKARA SRNOVRŠNIK, dr.med.spec.

TJAŠA POTOČNIK, ZT
KARIN PIŠKUR, dipl.bab.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01/58-15 245
E-naslov: narocanje.tinkara.srnovrsnik@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK - 12:00-19:00 Popoldan
TOREK 07:00-14:00 - Dopoldan
SREDA - 12:00-19:00 Popoldan
ČETRTEK 07:00-14:00 - Dopoldan
PETEK 07:00-14:00 - Dopoldan
SOBOTA - - -
Opomba:
Obvestilo zdravnika:

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer se ginekološke ambulante v ZD Ljubljana združujejo.

Naša ambulanta je od 6.4 do 17.4. 2020 ZAPRTA.

V res nujnem primeru pokličite:

na tel. 015815243 v ambulanto dr. Katje Miličevič

na tel.: 015837240 v ambulanto dr. Grebenc Mojce

 

OPREDELJEVANJE/SPREJEM NOVIH PACIENTK:

Zaradi trenutne epidemiološke situacije v Sloveniji do nadaljnega ne opredeljujemo novih pacientk.
 
Za napotnice in predpis receptov se do nadaljnjega obrnite na nas preko telefona ali elektronske pošte.

                                                 

Zaradi velike obremenjenosti telefonske linije v teh kriznih časih vljudno prosimo, da v čim večji meri uporabljate komunikacijo preko elektronske pošte. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Na ginekološki kliniki UKC Ljubljana so vzpostavili nujno telefonsko številko 01 522 9393 za nosečnice in ženske z ginekološkimi težavami, na kateri se lahko posvetujete z zdravnikom specialistom ginekologije in porodništva, ki vas bo po potrebi usmeril v nadaljnjo obravnavo. Telefonska številka je dosegljiva 24 ur na dan.
Nekaj odgovorov na najpogostejša porodniško – ginekološka vprašanja lahko najdete na naslednji povezavi: https://www.kclj.si/index.php?dir=/pacienti_in_obiskovalci/obvestila&id=5267

Predlog ukrepov Ministrstva za zdravje za obravnavo nosečnic, pri katerih je bila ali bo potrjena okužba s COVID-19:

•Ob okužbi s COVID-19 prejme oseba navodilo o 14-dnevni izolaciji. Po tem obdobju se smatra, da je oseba zdrava, zato predlagamo, da se obravnava (redni preventivni pregled) nosečnice za 14 dni preloži, po tem obdobju bo nosečnica lahko spet normalno obiskovala vse preglede pri svojem izbranem ginekologu enako kot vse ostale zdrave nosečnice

•če pride pri nosečnici v času bolezni COVID-19 do zapletov zaradi same okužbe s koronavirusom, bodo take nosečnice obravnavane pri infektologih po protokolu, ki je enak protokolu za nenoseče bolnike

•nosečnice, ki bodo imele v obdobju 14 dni po okužbi kakršne koli zaplete zaradi nosečnosti same, se obravnava po enakem protokolu, kot ostale okužene paciente, kar pomeni, da take nosečnice pokličejo na številko 112 in se jih prepelje v najbližjo ginekološko urgenco ali porodnišnico na obravnavo.

 Glede na epidemiološko situacijo COVID 19 se v ZDL od  16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen. Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic  za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.
S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje