Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

SABINA DIETNER, dr.med.spec.
ANTONIJA HORVAT, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/ 54 72 831
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/109/ https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK 07:00-10:15
PETEK -

Opomba:

Ob ponedeljkih, torkih, sredah in petkih v ambulanti Medicine dela, prometa in športa, od 10.15 do 13.30 v ambulanti za antikoagulacijsko zdravljenje.

Obvestilo zdravnika:

Za paciente opredeljene pri Sabini Dietner dr.med., spec. so možni časi pregledov:

- zjutraj med 7.00 in 7.30

- ter po 13.00 uri oz 13.30 uri (ob četrtkih)

Nadomeščanja glejte pod zavihkom medicina dela.

NAROČANJE
PO TELEFONU: naročanje mogoče tekom celega ordinacijskega časa. Priporočamo, da zaradi lažje organizacije dela pokličete v času: od 12:00 do 14:00 ure;
ELEKTRONSKO preko komunikacijskega portala oz. na mail: antonija.horvat@zd-lj.si
OSEBNO: v našem ordinacijskem času
 
Naročite se lahko tudi po navadni pošti. Na naslov: ZD Ljubljana Moste-Polje, Prvomajska ul. 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Sabina Dietner dr.med.spec.

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.