Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

SABINA DIETNER, dr.med.spec.
ANTONIJA HORVAT, ZT
LJERKA KORUŽNJAK, viš.med.ses.
Dejavnost: CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTA
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/ 54 72 831 , 01/ 54 72 845
E-naslov: cmdps.mos@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Ob četrtkih od 7.00 do 10.15 za paciente Zdravstvenega varstva odraslih, od 10.15 do 13.30 ure v ambulanti za antikoagulacijsko zdravljenje.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

v času med 15.7 in 26.7.2024 je amb. Sabine Dietner dr.med., spec. MDPŠ zaradi letnega dopusta zaprta.

V nujnih primerih nas nadomešča ambulanta Marijane Nadižar Cerar dr.med., spec. MDPŠ (01/ 555 3736)

 

Hvala za razumevanje!

 

 

 

 

Vsak četrtek v mesecu ambulanta ne obratuje, ker zdravnica dela v antikoagulacijski ambulanti.

 NAROČANJE:

- telefonsko, v ordinacijskem času ambulante;
- elektronsko na mail: antonija.horvat@zd-lj.si ali cmdps.mos@zd-lj.si
- osebno;
- po pošti na naslov: ZD  Ljubljana, PE Fužine, CMDPŠ - za Sabina Dietner, dr.med. spec. MDPŠ, Preglov trg 14 , 1000 Ljubljana.

Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela, pokličete v času od 12.00 ure do 14.00 ure dopoldne. Seveda pa v najkrajšem možnem času odgovarjamo tudi na el. pošto.

Zaradi prednostnega zagotavljanja storitev podjetjem, s katerimi imamo Pogodbo in smo njihovi pooblaščeni zdravniki medicine dela, prometa in športa, se kandidate za voznike in voznike motornih vozil  (podaljšanja in kontrolni zdravstveni pregledi) naroča za popoldansko ambulanto.

 Hvala za razumevanje!

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.