Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

ISCPC23 banner slo

Urnik

SABINA DIETNER, dr.med.spec.
ANTONIJA HORVAT, ZT
LJERKA KORUŽNJAK, viš.med.ses.
Dejavnost: CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTA
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/ 54 72 831 , 01/ 54 72 845
E-naslov: narocanje.sabina.dietner@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Ob četrtkih od 7.00 do 10.15 za paciente Zdravstvenega varstva odraslih, od 10.15 do 13.30 ure v ambulanti za antikoagulacijsko zdravljenje.

Obvestilo zdravnika:

V petek 29.9.2023 sem zaradi strokovnega izobraževanja odsotna.

V nujnih primerih me nadomešča: Marijana Nadižar Cerar dr.med.,spec.

Hvala za razumevanje!

 

 

 

 

Vsak četrtek v mesecu ambulanta ne obratuje, ker zdravnica dela v antikoagulacijski ambulanti.

 

Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela, pokličete v času od 12.00 ure do 14.00 ure dopoldne. Seveda pa v najkrajšem možnem času odgovarjamo tudi na el. pošto: antonija.horvat@zd-lj.si

Zaradi prednostnega zagotavljanja storitev podjetjem, s katerimi imamo Pogodbo in smo njihovi pooblaščeni zdravniki medicine dela, prometa in športa, do nadaljnjega ne naročamo kandidatov za voznike in voznike motornih vozil  (podaljšanja in kontrolni zdravstveni pregledi).

 Hvala za razumevanje!

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.