NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

JANEZ STRUPI, dr.med.spec.
SONJA GLINŠEK, dipl.m.s.
Dejavnost: CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTA
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 5815-332
E-naslov: cmdps-siska@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:00-19:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani uporabniki storitev Centra MDPŠ ZD Šiška,

od vključno četrtka, 18. junija do vključno petka 3. julija 2020 sem na dopustu. Za nujne posvete me nadomešča dr. Neva Marušič.

Hvala za vaše razumevanje.

 

V zvezi s preprečevanjem širjenja okužbe s korona virusom med aktivnim prebivalstvom svetujemo spremljanje uradnih navodil NIJZ: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

Lepo vas pozdravljam,

Janez Strupi, dr. med., spec.

 

Naročanje: 

po mailu: cmdps-siska@zd-lj.si

po pošti: ZD Šiška, CMDPŠ, Derčeva 5, 1000 Ljubljana

po telefonu (01/58 15 332),

ob spodaj navedenih terminih:

pon, tor, čet, pet: dopoldne od 11h do 13h,

                 sreda: popoldne od 15h do 17h

Vstop v zdravstveni dom imajo izključno naročeni pacienti.

Do nadaljnjega osebno naročanje v CMDPŠ v samem zdravstvenem domu ni mogoče.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.