V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

SANDRA ROPOŠA, mag.gov.in jez.ved - logoped
Dejavnost: CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01 4723 826
E-naslov: narocanje.sandra.roposa@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Odsotnost:

Od: 09.08.2021 Do: 09.11.2021

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani starši in dragi otroci,

 

sporočam vam, da sem do nadaljnjega odsotna. V kolikor se želite naročiti na kontrolni ali prvi pregled, vas prosim, da za več informacij pokličete našo sprejemno pisarno na (01) 4723 826.

 

Hvala za razumevanje,

 

Sandra Ropoša, mag. gov. in jez. ved - logopedinja

 fox

 NAROČANJE:

  • osebno v sprejemni pisarni (soba št. 144) - do nadaljnjega ni možno

  • po telefonu na št. (01) 4723 826

  • po elektronski pošti na naslovu narocanje.sandra.roposa@zd-lj.si

  • po navadni pošti (delovni nalog pošljite na naslov: ZDRAVSTVENI DOM LJUBLJANA, METELKOVA ULICA 9, 1000 LJUBLJANA, s pripisom za logopeda)

 

ČAKALNA DOBA ZA PRVI LOGOPEDSKI PREGLED: 730 dni

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.