Skoči do osrednje vsebine

Urnik

IRENA GRACAR, dr.med.spec.
ANITA TREVEN MILOSHESKI, dipl.m.s.
NAIDA SALKIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 290 , 01/58 44 200
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/122
E-naslov: narocanje.irena.gracar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00
TOREK 13:30-20:00
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

OB PONEDELJKIH IN PETKIH PO RAZPOREDU

Odsotnost:

Od: 25.02.2023 Do: 30.04.2023

Obvestilo zdravnika:

Dr. Gracar je do nadaljnjega odsotna. 

20.3.2023  jo nadomešča  DR. STOPAR V ZD POLJE V OKVIRU SVOJEGA URNIKA.

21.3.2023  jo nadomešča dr. VELYANOSKA V ZD POLJE V OKVIRU SVOJEGA URNIKA.

22.3.2023  jo nadomešča dr. STOPAR v ZD POLJE V OKVIRU SVOJEGA URNIKA.

23.3.2023  jo nadomešča Dr. BRATKOVIČ V ZD POLJE OKVIRU SVOJEGA URNIKA.

24.3.2023  jo nadomešča dr. VELYANOSKA V ZD POLJE V OKVIRU SVOJEGA URNIKA.

Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 8 ure  do 12 ure dopoldne oz. od 14  ure do 18 ure popoldne, odvisno od našega urnika dela.
 
V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zdravnika v enoti. V nočnem času od 19:00- 7:00, ob vikendih in praznikih (24 ur) pa pokličite Pediatrično nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 47 23 888 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

NAROČANJE V LABORATORIJ (kliknite na link spodaj):

https://narocanja.zd-lj.si/250 

Spoštovani uporabniki,

glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

 POMEMBNO OBVESTILO: pred pregledom v dežurni službi za posvet pokličite na tel. številko PNMP: 01 47 23 888

 

 

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.