Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

IRENA GRACAR, dr.med.spec.
ANITA TREVEN MILOSHESKI, dipl.m.s.
NAIDA SALKIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 200 , 01/58 44 200
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00
TOREK 13:30-20:00
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

OB PONEDELJKIH IN PETKIH PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

URNIK ZDRAVNICE:

 • Ponedeljek, 27.11.2023       - Dopoldne ZD Moste
 • Torek, 28.11.2023                 - Sistematika (dosegljivi preko Portala)
 • Sreda, 29.11.2023                 - Popoldne ZD Moste
 • Četrtek, 30.11.2023              - Dopoldne ZD Moste
 • Petek, 1.12.2023                    - Popoldne ZD Polje
 
Od 01.06.2023 prehajamo na komuniciranje le preko e-PORTALA, elektronska pošta ni več aktivna.
 
NAROČANJE NA PREGLED: 
 • po telefonu:  priporočen čas naročanja dopoldan 08:00 - 12:00, popoldan 14:00 - 18:00
 • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Moste Polje, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Irena Gracar, dr.med. spec.
 • na obrazcu, ki ga dobite  pri informatorju
 • elektronsko: PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto
 • osebno v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri
 • po navadni pošti

Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 8 ure do 12 ure dopoldne oz. od 14 ure do 18 ure popoldne, odvisno od našega urnika dela.

POMEMBNO!

Spoštovani,

v enoti ZD Ljubljana - Moste-Polje s 01.03.2023 pričnemo z uvajanjem novega, varnejšega načina elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dozdajšnjo elektronsko pošto.
Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA.

Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov SIGEN-CA in SIGOV-Ca ter s SI-PASS na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur.

Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:

 • vaši osebni podatki (kartica zdravstvenega zavarovanja in identifikacijski dokument),
  vaša številka mobilnega telefona
  ter vaš elektronski naslov.

S 1.7.2023 v ZDL Moste Polje zaključujemo z odprtimi termini za osebno identifikacijo v namen registracije za portal za paciente. Po tem datumu vse zainteresirane paciente, ki nimajo urejene registracije za portal, pa bi to želeli, prosimo, da se v ta namen oglasite osebno v ambulanti vašega izbranega zdravnika v času ordinacijskih ur.

V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zdravnika v enoti. V nočnem času od 19:00- 7:00, ob vikendih in praznikih (24 ur) pa pokličite Pediatrično nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 47 23 888 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti)

NAROČANJE V LABORATORIJ (kliknite na link spodaj):

https://narocanja.zd-lj.si/250

Spoštovani uporabniki,

 Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po PORTALU.  Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

 

KORISTNE INFORMACIJE:

 • NAVODILA ZA STARŠE  tukaj najdete informacije o različnih bolezenskih stanjih v otroškem, šolskem in mladostniškem obdobju 

povezava : https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=597&Itemid=2595&lang=sl

 

POMEMBNO OBVESTILO: pred pregledom v dežurni službi za posvet pokličite na tel. številko PNMP: 01 47 23 888

 

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.