Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

JULIJA VONČINA MELE, dr.dent.med.
DANIJELA BABIĆ, TZN
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/62 08 315
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-13:30
TOREK 06:30-13:30
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 06:30-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

Zobozdravnica je odsotna od 13.6. do 30.6.2024. V primeru težav (huda bolečina, oteklina, krvavitev, poškodba) se obrnite na dežurnega zobozdravnika. Informator vas bo usmeril v pravo ambulanto.

 

NAROČANJE:

Preko e-portala: V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do 13.5.2023. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

 REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina

1. registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali

2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur

 Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi!

 

Po telefonu: zaradi boljše organizacije dela nas lahko pokličete v dop. izmeni od 7.30- 9.30 in  v pop. izmeni od 14.00- 16.00 ure.

Osebno: v ordinacijskem času ordinacije

Po navadni pošti: na naslov Cesta 30. avgusta 2

 

Pacientov s prehladom, nalezljivimi obolenji in herpesom zaradi možnosti prenosa, žal, ne moremo sprejeti. Prosimo vas, da se v teh primerih prenaročite.

Prednost pri pregledu imajo naročeni pacienti. V primeru, da boste na dan, ko vaš osebni zobozdravnik dela ali ima zagotovljeno nadomestilo, pri drugem zobozdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki.

Nujna stanja so tista, ki bi se brez takojšnje zdravniške pomoči lahko poslabšala do te mere, da bi bilo resno ogroženo pacientovo zdravje ali celo življenje.

Prosimo vas, da zaradi zaključka dela ambulante in diagnostičnih postopkov, ambulanto obiščete najmanj eno uro pred koncem ordinacijskega časa.
Zadnjo uro ordinacijskega časa je sprejem nenaročenih pacientov možen le v primeru življenjske ogroženosti.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.