NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BOGDANA BJEGOJEVIĆ, dr.med.spec.
LINA LAPUH, sms
DARJA ŽGAJNAR, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/58 64 926
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/41
E-naslov: narocanje.bogdana.bjegojevic@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA 07:30-14:30
  ČETRTEK 07:30-14:30
  PETEK 07:30-14:30 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  V PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med. sestra Darja Žgajnar, dipl.m.s.
 • Urnik dipl. m. s.
  DARJA ŽGAJNAR, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA -
  ČETRTEK 07:00-14:00
  PETEK 07:00-14:00
  DELA V TIMU Z BOGDANO BJEGOJEVIĆ, dr.med.spec.. Ob petkih izmenično z zdravnico Suzano Makoter Pirc, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

ODSOTNOST ZDRAVNICE :

dr. BOGDANA BJEGOJEVIĆ dr. med., sepc. druž. med. je odsotna od 06.07.2020 - 24.07.2020, nadomešča jo dr. TADEJA ČERIN dr. med., spec. druž. med.

 V ČASU ODSOTNOSTI ZDRAVNIKA SE E-POŠTA NE PREGLEDUJE.

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
 • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

Za pregled v ambulanti Bogdane Bjegojević dr.med. spec.se je potrebno naročiti.

 Ambulanta NE sprejema več pacientov za registracijo.

 

Načini NAROČANJA :

- po telefonu 01/ 586-49-26 v dopoldanskem času od 08.00 do 10.00 ure,

                                         v popoldanskem času od 14.00 do 16.00 ure.

- po elektronski pošti

 

Odmor: dopoldan 30 minut med 10.00-11.00

             popoldan 30 minut med 16.00-17.00

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.