NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

BOGDANA BJEGOJEVIĆ, dr.med.spec.

BOŠTJAN PEVC, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/58 64 926
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/41
E-naslov: narocanje.bogdana.bjegojevic@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK - 12:30-19:30 Popoldan
TOREK - 12:30-19:30 Popoldan
SREDA 07:30-14:30 - Dopoldan
ČETRTEK 07:30-14:30 - Dopoldan
PETEK 07:30-14:30 12:30-19:30 Izmenično
SOBOTA - - -
Opomba:
V PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med. sestra Darja Žgajnar, dipl.m.s.
Obvestilo zdravnika:

Glede na epidemiološko situacijo COVID 19 se v ZDL od  16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen.  Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic  za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko telefona oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.
S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.
 
DODATNE INFORMACIJE PO TELEFONU:
-          Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.
-          Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.
-          Več informacij je na voljo tudi pri epidemiologu NIJZ na tel. št. 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00.in 17.00, tudi preko vikenda).

 

 

Za pregled v ambulanti Bogdane Bjegojević dr.med. spec.se je potrebno naročiti.

 

Ambulanta NE sprejema več pacientov za registracijo.

Načini NAROČANJA :

- po telefonu 01/ 586-49-26 v dopoldanskem času od 08.00 do 10.00 ure,

                                         v popoldanskem času od 14.00 do 16.00 ure.

- po elektronski pošti

- osebno : v ordinacijskem času ambulante

- po pošti : na naslov Zdravstveni dom Ljubljana, Področna enota Polje, Cesta 30.avgusta 2.1000 Ljubljana, s

                 pripisom "za ambulanto Bogdana Bjegojevic"

Odmor: dopoldan 30 minut med 10.00-11.00

             popoldan 30 minut med 16.00-17.00

Sprejem kartic zzzs nenaročenih pacientov za predpis listin (recepti,napotnice ipd.) je dopoldan do 12.00 ure,popoldan do 18.00 ure.


V kolikor potrebujete prevezo rane, ste akutno zboleli , se oglasite v dopoldanskem času do 09:00 ure, ali popoldan do 14:00 ure.
 
V primeru, da boste na dan, ko vaša izbrana zdravnica dela, pri neizbranem zdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve SAMOPLAČNIKI.
 
 

 

DO NADALJNJEGA JE AMBULANTA V ZD POLJE ZAPRTA.

PRESELJENI SMO V ENOTO ZD MOSTE - PRVOMAJSKA ULICA 5 IN

ZD FUŽINE-PREGLOV TRG 14.

ŠTEVILKA TELEFONSKE CENTRALE ZD MOSTE : 01-58-44-200

ŠTEVILKA TELEFONSKE CENTRALE FUŽINE : 01-54-72-80

Zaradi povečanja števila telefonskih klicev, vas naprošamo za potrpežljivost oziroma v primeru, da nas nikakor ne dobite, napišite e-mail v katerem napišite vaše sporočilo.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta.

Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Pregled v ambulanti je možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. V vseh dejavnostih se izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke, urejanje bolniškega staleža, ipd.), se izvaja na daljavo (telefon, e-pošta), zato za navedeno prosimo kontaktirajte vašega osebnega/nadomestnega zdravnika.

Zavedamo se, da so navedeni ukrepi in trenutna organizacija dela za paciente neprijetni, vendar so nujno potrebni v trenutnih epidemioloških razmerah.

 
                                                             

 

 

 

 

Urniki in kontakti

Napredno iskanje