Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

MARJA BIŠČAK HAFNER, dr.med.spec.
MAŠA JERAJ REMEC, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 272
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-13:30
TOREK 06:30-13:30
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 06:30-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

SRED 13.30-14.30 HIŠNI OBISKI. PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela ref.med.sestra Patricia Rebolj, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

ODSOTNOSTI:    

/

OBVESTILO:

Zdravnica bo v sredo 24.4.2024 izjemoma delala dopoldan od 6:30 do 13:30 ure !

 
_______________________________________________________________________________

Za posvet po telefonu ali naročanje pokličite na številko ambulante dr.Biščak: 015844 272 , ali napišite sporočilo preko portala.

REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur.

 
 
 
 NAROČANJE NA PREGLED:

- Telefonsko naročanje 01 5844 272
- preko e-portala
- Po pošti: na naslov: ZD Moste, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana, s pripisom:    za ambulanto Marja Biščak Hafner dr.med.spec.
-Osebno naročanje

______________________________________________________________________________

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Več o naročanju na pregled si lahko prebrete na spodnji povezavi:

https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

  

Začasna zadržanost od dela (bolniški stalež)

Bolniško odsotnost morate sporočiti isti ali naslednji dan (po telefonu ali mailu), ko ste ostali doma oz. najkasneje v 3 dneh (v skladu 232. členom Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja).

Za pregled, kjer bo potrebno podaljševanje bolniškega staleža z odločbo imenovanega zdravnika ZZZS, se morate obvezno naročiti, in sicer vsaj sedem delovnih dni pred datumom izteka staleža, ki je označen na odločbi IZ ZZZS.

 

Naročanje receptov in napotnic

Zdravila iz stalne terapije je potrebno naročiti pet delovnih dni vnaprej, torej preden vam jih zmanjka. Zdravnica želi bolnike, ki imajo stalno terapijo za kronične bolezni, pregledati vsaj enkrat letno, preden jim izda recept za zdravila. 

 

Za izdajo napotnic se morate naročiti na pregled, zdravnica se na osnovi pregleda odloči, kakšno napotnico vam bo izdala in s kakšno stopnjo nujnosti. V primeru kontrolnih pregledov pri specialistih je potrebno predložiti izvid specialista. Za naročila napotnic za antikoagulantno ambulanto in diabetološko ambulanto ni potrebno priti na pregled.

 

Razpored petkov april:

5.4. dopoldan , 12.4. dopoldan , 19.4. odsotnost , 26.4. dopoldan 

                    

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.