NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

SIMON GORENC TEPINA, dr.dent.med.
MAJA BAN, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 300 33 19 , 01 300 33 00
E-naslov: narocanje.simon.gorenc-tepina@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 12:45-19:15
ČETRTEK 12:45-19:15
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

 Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela.


 Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo večkrat nedosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo in bomo na telefonske klice težko odgovarjali. Skušali bomo biti dosegljivi od 12.00 do 14.00.

Po navodilih NIJZ se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti vas, ostalih pacientov in zaposlenih.

- Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim. 
- Vstop bo omogočen le zdravim, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj.
- Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge.
- Vstop v ordinacijo je možen le z masko.
- Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos, ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol.
- Na vhodu v ZD so pripravljena sredstva za čiščenje in razkuževanje rok. Prosimo, da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ustanove in ordinacije.
- V čakalnici bo poskrbljeno za dovolj prostora, da boste lahko ohranili primerno razdaljo med morebitnim čakajočim. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

V nujni zobozdravstveni ambulanti na vstopni točki ZD Ljubljana se obravnava le paciente z nujnimi stanji.

Nujna stanja v zobozdravstvu so:
- močan zobobol (nevzdržna huda stalna bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
- akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
- močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
- poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votline).

V primeru nujnega stanja pokličite osebnega zobozdravnika ali informatorja v enoti ZD Ljubljana Bežigrad (01/3003300), ki vam bo podal nadaljnja navodila.

Ob vikendih in praznikih med 8.00 in 18.00 uro bo triažni zobozdravnik na vstopni točki dosegljiv za paciente na telefonski številki 01 30 09 668.
Nujna zobozdravstvena obravnava pacientov brez predhodnega naročanja ni mogoča.
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.