V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

NINA ROZMAN, univ.dipl.psih.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 051 272 609
E-naslov: narocanje.nina.rozman@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 12:00-19:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

 Od 23. 3. 2022 sem na daljši odsotnosti, v času katere me nadomešča psihologinja Sanela Zahović, ki je dosegljiva na e-naslovu sanela.zahovic@zd-lj.si ali tel. številki 051 272 609.

---

Spoštovani starši,

v naši psihološki ambulanti so obravnavani otroci iz Razvojne ambulante Moste.

Navodila ob prihodu na dogovorjeni termin:

  • Naročeni otrok in spremljevalec morata biti povsem zdrava (odsotnost vseh bolezenskih znakov – kašelj, izcedek iz nosu, povišana telesna temperatura, bolečine v grlu, žrelu, prebavne težave,...). V nasprotnem primeru vas prosim, da mi to sporočite na e-naslov narocanje.nina.rozman@zd-lj.si ali s klicem na 051 272 609 in se bomo dogovorili za nov termin.
  • Prosim, da pridete točno ob uri ob kateri ste naročeni in počakate pred otroškim vhodom, kamor vas pridem iskati.
  • Na vhodu boste izpolnili Vprašalnik o zdravstvenem stanju.

Zahvaljujem se vam, da nam z upoštevanjem navodil pomagate pri opravljanju našega dela ter skrbite za svojo in našo varnost.

Za morebitna vprašanja sem dosegljiva po elektornoski pošti ali po telefonu.

Vse dobro vam želim,

Nina Rozman, univ. dipl. psih.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.