Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

LARA PENNONE ŠUŠTAR, mag. psih.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
E-naslov: narocanje.lara.pennone-sustar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

od 2. 10. 2023 do nadaljnjega sem odsotna.

___

Spoštovani,

v psihološki ambulanti obravnavam otroke, vodene v Razvojni ambulanti s centrom za zgodnjo obravnavo Črnuče.

Ker sem v ambulanti le ob petkih, vas prosim, da mi zaradi lažje organizacije dela za naročanje ali s vprašanji pišete na elektronski naslov narocanje.lara.pennone-sustar@zd-lj.si.

Hvala za razumevanje.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.