V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

LARISA ZUPANIČ, mag. prof. logop. in surdoped.
Dejavnost: CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01/4723 - 826 , 01/4723 - 829
E-naslov: narocanje.larisa.zupanic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 11:00-18:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb naše delo še zmeraj poteka z omejitvami.

1. Zmanjšano število terminov

Število pregledov in terapevtskih obravnav smo morali zaradi izvajanja predpisanih ukrepov omejiti, prav tako je delo oteženo zaradi uporabe zaščitne opreme. Pogostost terapevtskih obravnav se je tako zmanjšala, čakalne dobe za diagnostične preglede pa podaljšale. Zavedamo se, da ste mnogi težko čakali na prvi pregled ali nadaljevanje terapije in vas prosimo za razumevanje.

2. Preverjanje zdravstvenega stanja

Naročeni otrok in spremljevalec morata biti povsem zdrava. Vprašalnik o zdravstvenem stanju lahko dan pred dogovorjenim terminom izpolnite tudi sami in ga prinesete s seboj. Če te možnosti nimate, ga boste izpolnili pred vstopom v zdravstveni dom.

Bodite pozorni: v primeru bolezenskih znakov obravnave ne bomo mogli izvesti.

3. Navodila za obisk CDZ

Prosimo vas, da pridete največ 5 minut, preden ste naročeni, da se izognemo gneči pred vhodom. Ob vstopu v zdravstveni dom morate nositi masko in si razkužiti roke. V prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1,5 metra. Čakalnice praviloma še ne uporabljamo. Če bo otrok na obravnavi sam in boste vi ali otrok želeli, da ste mu na voljo v čakalnici, bo z upoštevanjem preventivnih ukrepov to mogoče.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti in telefonu.

Zahvaljujemo se vam, da nam z upoštevanjem predpisanih omejitev in navodil pomagate pri opravljanju našega dela ter skrbite za svojo in našo varnost.

Center za duševno zdravje

ZDL Center

 mother and child play building 3934043

 NAROČANJE:

  • osebno v sprejemni pisarni (soba št. 144) - do nadaljnjega ni možno

  • po telefonu na št. (01) 4723 826 v dopoldanskem času

  • po elektronski pošti na naslovu narocanje.larisa.zupanic@zd-lj.si

  • po navadni pošti (delovni nalog pošljite na naslov: ZDRAVSTVENI DOM LJUBLJANA, METELKOVA ULICA 9, 1000 LJUBLJANA, s pripisom za logopeda)

 

ČAKALNA DOBA ZA PRVI LOGOPEDSKI PREGLED: 730 dni

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.