Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

LARISA ZUPANIČ, mag. prof. logop. in surdoped.
Dejavnost: CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOV
Lokacija: CDZOM, Trg MDB 7
E-naslov: narocanje.cdz.vic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:00-19:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

logopedinja se je preselila na novo lokacijo  -  Trg mladinskih delovnih brigad 7 (1. nadstropje), 1000 Ljubljana.

Nova telefonska številka je 01 555 47 64.

NAČINI NAROČANJA:
- PO TELEFONU (pon, tor. od 14:00 do 16:00, sred., čet., pet. od 8:00 do 10.00 ure)
- ELEKTRONSKO (po e-pošti na naslov: narocanje.cdz.vic@zd-lj.si) in preko e-Zdravja
- OSEBNO (v ordinacijskem času)
- PO POŠTI (na naslov: ZD Vič-Rudnik, Trg mladinskih delovnih brigad 7, 1000 Ljubljana, s pripisom: za Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov)
 
Vse napotitve triažiramo in v skladu z ugotovitvemi triaže, če je to potrebno, spremenimo stopnjo nujnosti. Prosimo vas, da poskrbite za dosegljivost na telefonski številki, ki je navedena na napotnici.
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.