Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

ALENKA PONIKVAR, dr.med.spec.
MATEJA LOŽNAR, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: 01 5837 404
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK -
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

Ob petkih izmenično po razporedu. Hišni obiski ob torkih od 16h do 19h.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

ZAČETEK CEPLJENJA PROTI GRIPI V ZDL ŠENTVID je 4.10.2023.
Cepljenje je priporočljivo za vse prebivalce.
Cepljenje je še posebej priporočljivo za skupine z večjim tveganjem za hujši potek bolezni, kot so kronični bolniki, starejši bolniki, dojenčki in nosečnice.
Cepljenje proti gripi je BREZPLAČNO za vse osebe z obveznim zdravstvenim zavarovanjem, ki se želijo cepiti. Pri starejših osebah od 65 let in kroničnih bolnikih je hkrati s cepljenjem proti gripi priporočljivo in BREZPLAČNO opraviti tudi cepljenje proti pnevmokoknim okužbam.
Cepljenje poteka v cepilni ambulanti, soba 101, po predhodnem naročilu na objavljene termine na spletni strani za naročanje ZDL Šentvid - cepilna ambulanta: https://narocanja.zd-lj.si/246, portal, telefon, pisno na recepciji preko obrazca ali osebno v ambulanti zdravnika/DMS.
  

V naši ambulanti vzporedno poteka učni proces - z nami je občasno prisotna zdravnica Kristina Dejanović , dr. med., Tjaša Pugelj Lipužič, dr.med., Dominik Čarman, dr.med. in Anđelka Popović, dr. med.

URNIK

Ob torkih ambulanta ne dela (zdravnica opravlja delo v antikoagulantni ambulanti na drugem delovišču).

ODSOTNOSTI IN NADOMEŠČANJA: 

NADOMEŠČANJA in SPREMEMBE za SPLOŠNA AMBULANTA 6 ŠENTVID - ADM ALENKA PONIKVAR dr.med.spec.

 
 
NAROČANJE NA PREGLED:
  • po telefonu: celoten delovni čas; zaradi lažje organizacije prosimo  od 08:00 - 10:00 dopoldan oz. 14.00 - 16.00 popoldan,
  • elektronsko: PORTAL
  • osebno v času delovanja ambulante
  • pisno: pustite obvestilo pri informatorju ali po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Alenka Ponikvar, 

  PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ambulantah družinske medicine ZDL Šentvid smo s 1.6.2022 v celoti prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Portal nadomešča dosedanjo elektronsko pošto, kar pomeni, da na poslana sporočila po e-pošti ne boste več prejeli odgovora. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login. V primeru, da zdravstveno storitev potrebujete, pa si v tako kratkem času ne morete urediti dostopa do portala, nas še vedno lahko pokličete po telefonu ali oddate naročilo bodisi pisno po navadni pošti ali osebno na recepciji ZDL Šentvid.

 Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Za osebno identifikacijo naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.