Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ALENKA PONIKVAR, dr.med.spec.
ANITA TREVEN MILOSHESKI, dipl.m.s.
MATEJA LOŽNAR, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: 01 555 42 45
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK -
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

Ob petkih izmenično po razporedu. Hišni obiski ob četrtkih od 13h do 16h.

Odsotnost:

Od: 21.06.2024 Do: 24.06.2024

Obvestilo zdravnika:

URNIK

Dne 21. 6. 2024 bo zdravnica odsotna, urejeno je nadomeščanje, nadomešča dr. Remic v dopoldanskem času. 
Dne 24. 6. bo zdravnica odsotna, nadomešča jo dr. Trček Breznikar po ustaljenem urniku. 

Ob torkih ambulanta ne dela (zdravnica opravlja delo v antikoagulantni ambulanti na drugem delovišču). 

 NAROČANJE NA PREGLED:
  • po telefonu: celoten delovni čas; zaradi lažje organizacije prosimo  od 08:00 - 10:00 dopoldan oz. 14.00 - 16.00 popoldan,
  • elektronsko: PORTAL
  • osebno v času delovanja ambulante
  • pisno: pustite obvestilo pri informatorju ali po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Alenka Ponikvar, 

 

V naši ambulanti vzporedno poteka učni proces - z nami je občasno prisotna zdravnica Kristina Dejanović , dr. med., Tjaša Pugelj Lipužič, dr.med., Dominik Čarman, dr.med. in Anđelka Popović, dr. med.

 

  PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ambulantah družinske medicine ZDL Šentvid smo s 1.6.2022 v celoti prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Portal nadomešča dosedanjo elektronsko pošto, kar pomeni, da na poslana sporočila po e-pošti ne boste več prejeli odgovora. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login. V primeru, da zdravstveno storitev potrebujete, pa si v tako kratkem času ne morete urediti dostopa do portala, nas še vedno lahko pokličete po telefonu ali oddate naročilo bodisi pisno po navadni pošti ali osebno na recepciji ZDL Šentvid.

 Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Za osebno identifikacijo naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.