Skoči do osrednje vsebine

Urnik

ALENKA PONIKVAR, dr.med.spec.
ANA STANKOVIĆ, med.sestra
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: 01 5837 404
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK -
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

Ob petkih izmenično po razporedu. Hišni obiski ob torkih od 16h do 19h.

Obvestilo zdravnika:

SPREMEMBA URNIKA

Z dnem 11. 10.  2022 nastopi sprememba v delovanju ambulante dr. Ponikvar:

ob torkih bo do nadaljnjega zdravnica odsotna. Na torke bo ambulanta zaprta

ODSOTNOSTI IN NADOMEŠČANJA ZDRAVNIKA

NADOMEŠČANJA in SPREMEMBE za SPLOŠNA  AMBULANTA 6 ŠENTVID  - ADM  ALENKA PONIKVAR dr.med.spec.
 
8. 3. 2023 nadomešča EVA VODNIK, dr. med., 01 5837407
13.03.2023 nadomešča DOMINIK ČARMAN dr.med. tel. 01 5837 404, 
17.03.2023 nadomešča JARMILA TRČEK BREZNIKAR dr.med., 6621 SPLOŠNA AMBULANTA 2 ŠENTVID - ADM, tel. 01 5837-427
NAROČANJE NA PREGLED:
 
Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v spodaj navedenem času:
  • po telefonu: 08:00 - 10:00 dopoldan oz. 14.00 - 16.00 popoldan
  • elektronsko: portal
  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Alenka Ponikvar, 

  PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ambulantah družinske medicine ZDL Šentvid smo s 1.6.2022 v celoti prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Portal nadomešča dosedanjo elektronsko pošto, kar pomeni, da na poslana sporočila po e-pošti ne boste več prejeli odgovora. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login. V primeru, da zdravstveno storitev potrebujete, pa si v tako kratkem času ne morete urediti dostopa do portala, nas še vedno lahko pokličete po telefonu ali oddate naročilo bodisi pisno po navadni pošti ali osebno na recepciji ZDL Šentvid.

 Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Za osebno identifikacijo naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.