Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ŽIVA ANTOLIN, dr.dent.med.
VESNA PEKOLJ, ZT
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 300 33 10 , 300 33 00
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 12:45-19:15
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Odsotnost:

Od: 24.04.2024 Do: 24.04.2024

Obvestilo zdravnika:

V torek, 23. 4. 2024, ambulanta izjemoma dela dopoldne.

NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonu: celoten ordinacijski čas, 01 3003 310.

  • po pošti: ZD Ljubljana-enota Bežigrad, Kržičeva ul. 10, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Živa Antolin, dr.dent.med.

  • osebno:  celoten ordinacijski čas.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente ter ob točno določenem terminu. Pacientov s prehladnimi in nalezljivimi obolenji ter herpesom zaradi možnosti prenosa okužbe, žal ne moremo sprejeti. Prosimo, da se v teh primerih prenaročite. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V času odsotnosti nujna stanja sprejema dežurna ambulanta (informacije tel. 01/300 33 00). Na zobozdravstveno obravnavo se je potrebno predhodno naročiti.

Nujna stanja v zobozdravstvu so:
močan zobobol (nevzdržna huda stalna bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votline).

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do 1. 3. 2024 (prehodno obdobje traja cca. 2 meseca). Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.
 
V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
 
REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:
 
1. registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali
 
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur.
 
Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi!
 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.