Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

MARIJA KRSTIĆ, dr.med.spec.
SABINA JERŠIN, dipl.m.s.
TANJA KRANJEC, tzn
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01/2004-662
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Obvestilo zdravnika:

NOVO: Od 20. 11. 2023 imamo 7-urni ordinacijski čas. Dosegljivi smo po sledečem razporedu:
  • Ponedeljek*, sreda* in četrtek od 6.30 do 13.30, razen v času malice od 10.00 do 10.30 
  • V torek od 12.30 do 19.30, razen v času malice od 16.00 do 16.30.
  • Petek po razporedu
  • ponedeljek in sreda sistematski pregledi, takrat smo lahko manj dosegljivi po telefonu, priporočamo komunikacijo po portalu, razen za hudo bolne otroke
 
V naši ambulanti se je možno naročiti na cepljenje proti gripi. 
 
V naši ambulanti smo prenehali z opredeljevanjem novih pacientov.
 
SPOŠTOVANI, 13.2.2023 SMO PRENEHALI S KOMUNIKACIJO PREKO E-POŠTE. NADALJNA KOMUNIKACIJA Z NAŠO AMBULANTO BO MOŽNA PREKO E-PORTALA, PO TELEFONU IN OSEBNO.
V IZOGIB TEMU, DA VAŠ E-MAIL NE BO PREBRAN VAS PROSIMO, DA ČIMPREJ UREDITE PRISTOP DO E-PORTALA (MLADOSTNIKI, KI SO STARI 15 LET IN VEČ, SO SAMI UPORABNIKI E-PORTALA).
 
Portal ni primeren način komunikacije za nujne primere, ker imamo 3 dni časa da odgovorimo na portal.
 
Spoštovani starši!
S 3. 1. 2023 nas lahko kontaktirate preko spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Za dostop do portala je potrebna REGISTRACIJA starša na https://portal.zd-lj.si/login, nato pa ureditev pooblastil za otroke. Več informacij o portalu je tudi na naši spletni strani https://www.zd-lj.si in portal.zd-lj.si. 

V primeru, da imate starši katerega od digitalnih potrdil in imate izbranega svojega osebnega zdravnika v ZD Ljubljana, lahko registracijo zase opravite sami na daljavo - ob registraciji se bodo pojavile povezane osebe, če je bil v preteklosti izdan eBolniški list za nego. 

 

SPREMEMBA URNIKA: 1.12.2023 petek popoldne

ODSOTNOSTI ZDRAVNICE /

NAROČANJE NA PREGLED:

* po portalu

po telefonu: 01/2004-662 v ordinacijskem času ambulante

osebno: v ordinacijskem času ambulante

po pošti: ZD Vič, ZVŠOM, ambulanta dr Marija Krstić, Šestova ulica 10, 1000 Ljubljana

V času sistematskih pregledov - ponedeljek in sreda med 8. in 12. uro za nujna stanja pokličite nadomestne zdravnice v ambulantah šolskega dispanzerja - urniki so dostopni na spletni strani ZD VIČ.

Pri obravnavi imajo prednost otroci, ki so naročeni. IZJEMA so nujna stanja, ki so obravnavana prednostno. Nenaročeni otroci se obravnavajo glede na triažni protokol. V kolikor pregled ni nujen, nenaročeni počakajo, da pridejo na vrsto ali se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda

V nočnem času, preko vikenda in na praznične dni poteka dežurna služba za otroke na Metelkovi 9. Tudi v tem primeru se posvetujte z dežurnim zdravnikom -  tel. 01 47 23 88V primeru življenjske ogroženosti pokličite112

Cepljenje otrok: V naši ambulanti vsa cepljenja izvajamo najkasneje do 14 ure. V popoldanskem času NE cepimo.

ADMINISTRATIVNE STORITVE:

* predpis receptov za stalno terapijo - sporočite vsaj en teden preden otrok ostane brez zdravil,

* napotnice za kontrolne preglede - preverite veljavnost napotnice, ki piše na zadnjem izvidu ter nam posredujte zadnji izvid pregleda,

* naročilnice za medicinske pripomočke - novo lahko napišemo največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe,

* zaključevanje nege - sporočite nam točne datume (od-do) ter število ur (za dneve, ko ne potrebujete nadomestila za poln delovnik),

* nadomestilo za spremstvo - če potrebujete nadomestilo za spremstvo otroka, poskrbite za potrdilo zdravstvene organizacije, kjer je bil otrok pregledan. Izvid lahko nadomesti potrdilo, če na njem piše, da prihaja v spremstvu osebe, ki uveljavlja pravico do nadomestila. Nadomestilo za spremstvo otroka izdajamo po urah (izjemoma za cel dan - stanujoči izven Ljubljane, pregledi v oddaljenih krajih) in pripada do 15. leta starosti otroka, izjemoma po 15.letu.

Vse administrativne storitve lahko uredite po portalu ali po telefonu. Na poslano sporočilo po portalu vam bomo odgovorili najkasneje v treh delovneh dneh.

Ko otrok zboli in potrebujete nego, prosimo obvestite nas najkasneje v roku treh dneh od dneva, ko ste z otrokom ostali doma (po telefonu ali elektronski pošti - navedite ime in priimek otroka, datum rojstva, ter ime in priimek in številko zdravstvene kartice osebe, ki bo doma z otrokom).  Za več kot tri dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.