Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

BILJANA PETROVIĆ, dr.med.spec
MERIMA DELIĆ, dipl.m.s.
NAIDA ZULIĆ, dipl.m.s.
TAMARA BRODARIČ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/5844-291 , 01/5844-200
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

 

URNIK ZDRAVNICE:

Petek,  17.5.2024:             SISTEMATIKA (DOSEGLJIVI PO PORTALU).

 

Ponedeljek, 20.5.2024:     DOPOLDNE  (do 10 ure).
Torek, 21.5.2024:              POPOLDNE 

Sreda, 22.5.2024:              SISTEMATIKA  (DOSEGLJIVI PO PORTALU).
Četrtek, 23.5.2024:          DOPOLDNE
Petek,  24.5.2024:           SISTEMATIKA (DOSEGLJIVI PO PORTALU).

 

 

 

Od 01.06.2023 prehajamo na komuniciranje le preko e-portala, elektronska pošta od takrat dalje ne bo več aktivna.

NAROČANJE NA PREGLED:
- po telefonu:  (01) 58 44 291  tekom celega ordinacijskega časa.
Priporočamo,  da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 8 ure do 12 ure dopoldne oz. od 14 ure do 18 ure popoldne, odvisno od našega urnika dela.

- po pošti: na naslov ZD Ljubljana Moste Polje, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Biljana Petrović, dr.med. spec.
- na obrazcu, ki ga dobite  pri informatorju
- elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto
- osebno v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri


POMEMBNO!

Spoštovani,
v enoti ZD Ljubljana - Moste-Polje s 01.03.2023 pričnemo z uvajanjem novega, varnejšega načina elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dozdajšnjo elektronsko pošto.
Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA.
Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov SIGEN-CA in SIGOV-Ca ter s SI-PASS na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur.
Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:
vaši osebni podatki (kartica zdravstvenega zavarovanja in identifikacijski dokument),
vaša številka mobilnega telefona ter
vaš elektronski naslov.

ZA NAROČANJE V LABORATORIJ (kliknite na link spodaj):
https://narocanja.zd-lj.si/245

PREGLED BOLNEGA OTROKA, ŠOLARJA IN MLADOSTNIKA:
    • Pregled bolnega otroka in mladostnika je možen na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem - po telefonu ali e-portalu. Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za stalno terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke in zaključevanje nege, urejajte po e-portalu, izjemoma po telefonu.

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ
    • NAVODILA ZA STARŠE  tukaj najdete informacije o različnih bolezenskih stanjih v otroškem, šolskem in mladostniškem obdobju.
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=597&Itemid=2595&lang=sl
Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zdravnika v enoti. V nočnem času od 19:00- 7:00, ob vikendih in praznikih (24 ur) pa pokličite Pediatrično nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 47 23 888 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.