Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ANA JUG, dipl.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: 01/555 4204
E-naslov: narocanje.fizio-sen@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-14:00
TOREK 06:30-14:00
SREDA 12:00-19:30
ČETRTEK 12:00-19:30
PETEK 06:30-14:00 ali 12:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

Naročanje na fizioterapevtsko obravnavo je možno z Delovnim nalogom za fizioterapijo vsak delovnik v ordinacijskem času (delovni nalog oddate na glavnem vhodu Zdravstvenega doma ali osebno v fizioterapiji). Lahko pa ga pošljete po pošti na naslov Ob zdravstvenem domu 1, 1210 Ljubljana Šentvid s pripisom za fizioterapijo. O terminu boste obveščeni po pošti.
Za več informacij glede naročanja pa nam lahko pišete na elektronski naslov narocanje.fizio-sen@zd-lj.si
Informacije o čakalni dobi za fizioterapevtsko obravnavo pa dobite na naslovu https://cakalnedobe.ezdrav.si/

Za telefonske informacije smo dosegljivi v ordinacijskem času na tel. 01/555 4204. Priporočamo, da nas zaradi narave dela v ambulanti, pokličete v času od 12:00 do 14:00.
Ordinacijski čas fizioterapije v ZDL je od ponedeljka do petka od 6:30 ure do 19:30 ure.

V fizioterapiji bodo obravnavani samo pacienti brez znakov okužbe dihal.
Na naročeno fizioterapevtsko obravnavo prihajajte 5 minut pred predvidenim terminom.

Hvala za razumevanje.


Kolektiv fizioterapije Šentvid

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.