Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

SUZANA HABOT, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/555 3260 , 01/555 3259, 01/ 5844 200
E-naslov: narocanje.suzana.habot@zd-lj.si
Urnik dipl. m. s.
PONEDELJEK 07:00-10:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA -
ČETRTEK 06:30-13:30
PETEK -
Dela za paciente, ki so opredeljeni pri zdravnici Darinki Šoln, dr. med. spec.

Obvestilo zdravnika:

Referenčna ambulanta spada pod ambulanto družinske medicine.

Področje referenčne ambulante so pregledi v sklopu preventive (vsi odrasli od 30. leta dalje, po potrebi že prej), zdravstvena vzgoja in spremljanje bolnikov s kroničnimi obolenji kot so: astma, kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB), sladkorna bolezen (SB tip 2), osteoporoza, povečana prostata (BHP), depresija, srčne bolezni (koronarne bolezni) in arterijska hipertenzija (AH). Do preventivnega pregleda ste upravičeni vsakih 5 let, bolj ogroženi za razvoj kroničnih bolezni in kronični bolniki so upravičeni do pregleda vsako leto (po potrebi že prej kot v enem letu). 

----------------------------------------------

NAROČANJE 

PO TELEFONU: na 01/5844 281 (v ordinacijskem času)
OSEBNO: v ordinacijskem času
Naročite se lahko tudi po navadni pošti (ZD Moste, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana, za RA dr. Darinke Šoln - Suzana Habot).
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.