V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MIRJANA KOCJAN, dr.med.spec.
JANKA HAFNER, med.sestra
ANKA BOHINC, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: 01 5837 429 , 01 5837 444
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/88
E-naslov: narocanje.mirjana.kocjan@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 

V letu 2021 bomo delali po našem rednem urniku,

ob torkih in sredah popoldne, ostale dni dopoldne, petke po razporedu.

 URNIK marca 2021:

 

ponedeljek  dopoldne

torek           popoldne

sreda          popoldne

četrtek        dopoldne

petek         popoldne

 

 

Pacienti si na portalu zVEM lahko natisnete izvid brisa na covid-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo. Navedeno je uraden dokument in v tem primeru dodatnih potrdil ne potrebujete.

Izdaja potrdila s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

PRED VSAKIM PREGLEDOM JE POTREBEN PREJ TELEFONSKI POSVET

 

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

OBVESTILO SLOVENSKIH PEDIATROV

 

Pacienti si na portalu zVEM lahko natisnete izvid brisa na covid-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo. Navedeno je uraden dokument in v tem primeru dodatnih potrdil ne potrebujete.

Izdaja potrdila s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

 

POMEMBNO OBVESTILO V TRENUTNI EPIDEMIOLOŠKI SITUACIJI:

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

 Navodila za starše (klik) tukaj najdete informacije o različnih bolezenskih stanjih v otroškem in mladostniškem obdobju. Lahko vam bodo v pomoč pri reševanju zdravstvenih težav vašega otroka in mladostnika.

  

 

Spoštovani,

za pregled pri zdravniku se je potrebno naročiti, naročanje je v času ambulante:

v dopoldanskem času od 12.00 do 14.00,

v popoldanskem času od 14.00 do 16.00.

Naročite se lahko po telefonu ali elektronski pošti, naročeni otroci imajo prednost, izjema so nujni primeri.

Za obravnavo se morate oglasiti z otrokovo zdravstveno izkaznico najpozneje 1 uro pred koncem ordinacijskega časa.

ODMOR

dopoldne od 10.30 do 11.00

popoldne od 16.30 do 17.00

 

V primeru, da boste na dan, ko vaša izbrana zdravnica dela, pri neizbranem zdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki.

ODSOTNOST: 

 

 

Lepo prosim, da preko dneva ne hodite v ZD Metelkova, ker tam poteka samo dežurstvo ponoči in preko vikendov.

V nujnih primerih - življensko ogrožujoča stanja - pokličite 112

V času naše odsotnosti nas nadomeščata pediatrinji dr. Popović na šolskem dispanzerju in dr. Vodnikova na otroškem dispanzerju (tel. 01 620 54 57 in 01 583 74 31), v primeru njune odsotnosti pa šolski zdravniki v ostalih enotah, ob delavnikih do 19 ure; ponoči, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa je dežurna ambulanta na Metelkovi ulici 9 - ZD center (tel. 01 4723 888).

V času koronavirusne epidemije prosimo vse, da pred odhodom v dežurno ambulanto-PNMP,  prej pokličejo na tel. št. 01 4723 888.

Hvala.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.