V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TEA STEGNE IGNJATOVIČ, dr.med.spec.
TINA ROVŠEK, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837 413
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/21
E-naslov: narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Torek ,sreda in petek nadomestni zdravniki, ob četrtkih med 13.-14h hišni obiski. Ostalo dela kot strokovna direktorica ZD Ljubljana.

Obvestilo zdravnika:

NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonudopoldan 7.30 - 9.30, popoldan 14.00 - 16.00
  • po elektronski pošti: narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si
  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Tea Stegne Ignjatovič, dr.med., spec.

Za pregled v ambulanti je naročanje OBVEZNO.

NAROČANJE ZA LABORATORIJ:

Za odvzem vzorcev v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno NAROČANJE. V laboratorij se samostojno naročite po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/248, pri tem sledite navodilom zapisanim v zelenem  okvirju in izberete enega od prostih terminov, ki so obarvani zeleno.

ODSOTNOST:

Ob ponedeljkih in četrtkih v ambulanti dela Tea Stegne Ignjatovič, dr.med., spec.. Ob torkih jo nadomešča prof.dr.Zalika Klemenc Ketiš. dr.med., spec., ob sredah in petkih pa Mojca Lombardo dr.med.spec.

OSTALA OBVESTILA:

ADMINISTRATIVNE STORITVE: Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si , izjemoma po telefonu.

BOLNIŠKI STALEŽ: Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

CEPLJENJA: V ambulanti izvajamo cepljenje proti gripi, pneumokoku in klopnemu meningoencefalitisu, za vsa cepljenja je obvezno NAROČANJE.

Za cepljenje proti covid-19 se naročite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.