V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TEA STEGNE IGNJATOVIČ, dr.med.spec.
AMADEJA PAČNIK, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837 413
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
E-naslov: narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Torek ,sreda in petek nadomestni zdravniki, ob četrtkih med 16h in 19h hišni obiski. Ostalo dela kot strokovna direktorica ZD Ljubljana.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

V ambulanti dela ob ponedeljkih in četrtkih Tea Stegne Ignjatovič, dr.med., spec., ob torkih prof. dr. Zalika Klemenc Ketiš. dr.med., spec., ob sredah in petkih nadomestni zdravnik po razporedu.

OBVESTILO 21.7.2022

Spoštovani!

glede na poslabševanje epidemiološke situacije v Sloveniji in s ciljem preprečevanje širjenja okužb in zaščite oseb s tveganjem za težji potek covid-19 ter zaposlenih zdravstvenih delavcev, uvajamo OBVEZNO nošenje zaščitne maske za vse obiskovalce ZD Ljubljana od 21.7.2022 dalje. Zaščitno masko si pravilno namestite čez nos in usta še pred vstopom v zdravstveni dom, na naročen termin prihajajte do 5 minut prej in vzdržujte osebno varnostno razdaljo 2 m ves čas zadrževanja v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana.

OBVESTILO 25.7.2022

Spoštovani!

S 1.8.2022 prehajamo v zdravstvenem varstvu odraslih Zdravstvenega doma Ljubljana Šentvid na nov, spremenjen ordinacijski čas vseh ambulant družinske medicine. Nove spremembe so že objavljene na spletni strani posameznih ambulant. 
Do 1.8.2022 veljajo še stari ordinacijski časi ambulant in sicer:
-dr. Remic in dr. Trček Breznikar: ponedeljki in četrtki dopoldne od 7.00 do 14.00, torki in srede popoldne 12.30 do 19.30, petki izmenično
-dr. Prica, dr. Lovišček in dr. Vodnik: ponedeljki in četrtki popoldne od 12.30 do 19.30, torki in srede dopoldne 7.00 do 14.00, petki izmenično
-dr. Stegne Ignjatovič in dr. Ponikvar: ponedeljki in srede popoldne 12.30 do 14.00, torki in četrtki dopoldne 7.00 do 14.00 in petki izmenično
V času poletnih počitnic lahko občasno prihaja do dodatnih sprememb v urniku, o tem boste obveščeni posebej (glej spremembe urnika).

ODSOTNOST:

Nadomeščanja odsotnosti AVGUST 2022:

10.08.2022 dopoldan nadomešča dr. Fonda (v amb. Prica - 01 58 37 438, portal),

11.08.2022  nadomešča dr. Prica dopoldan (015837438)

in 12.08.2022 dopoldan nadomešča Dr. Dejanovič (v amb. Trček Breznikar - 01 58 37 427, portal). 

17.08.2022 popoldan nadomešča dr. Ponikvar (01 58 37 404, portal)

19.08.2022 dopoldan nadomešča dr. Prica (01 58 37 438, portal). 

24.08.2022 popoldan ter 26.08.2022 dopoldan nadomešča dr. Pugelj Lipužič (v amb. Stegne). 

31.08.2022 popoldan nadomešča dr. Pugelj Lipužič (v amb. Stegne).

 NAROČANJE NA PREGLED:
  • po telefonudopoldan 7.30 - 9.30, popoldan 14.00 - 16.00
  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE
  • po pošti: ZD Ljubljana-enota Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1210 Ljubljana-Šentvid, s pripisom za ambulanto Tea Stegne Ignjatovič, dr.med.
  • osebno:  na obrazcu, ki ga dobite na recepciji zdravstvenega doma

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

v ambulantah družinske medicine ZD Ljubljana - Šentvid smo s 1.6.2022  v celoti prešli na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/login, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Portal nadomešča dosedanjo elektronsko pošto, kar pomeni, da na poslana sporočila po e-pošti ne boste prejeli odgovora. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA  na https://portal.zd-lj.si/login.

V kolikor si še niste uspeli urediti dostopa do portala za paciente, lahko dostop uredite tudi neposredno v ZD Ljubljana Šentvid v času terminov za registracijo z osebno identifikacijo, oziroma nas kontaktirate po telefonu. Naročilo administrativnih storitev lahko oddate tudi  pisno po navadni pošti ali osebno preko obrazca na recepciji ZD Ljubljana Šentvid. 

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

TERMINI ZA REGISTRACIJO Z OSEBNO IDENTIFIKACIJO  v ZD Ljubljana Šentvid, 1. nadstropje, soba 101:

Za registracijo z osebno identifikacijo naročanje NI potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

Termini za osebno identifikacijo so objavljeni na spletni strani ZD Ljubljana Šentvid: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=901:portal-za-paciente-nov-nacin-elektronske-komunikacije-z-ambulanto&catid=152&Itemid=2093&lang=sl

Elektronska komunikacija ni namenjena konzultaciji oz. posvetom z zdravnikom, temveč naročanju, pri tem upoštevajte navodila Elektronska komunikacija in naročanje na pregled

NAROČANJE ZA LABORATORIJ v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno. Po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika se na odvzem krvi, urina elektronsko naročite, pri tem sledite navodilom zapisanim v zelenem  okvirju in izberete enega od prostih terminov, ki so obarvani zeleno.

OSTALA OBVESTILA:

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto elektronsko oz. po telefonu. Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte elektronsko, izjemoma po telefonu. V kolikor ste zboleli s prehladnimi znaki, se samoosamite in opravite hitri test na covid.

Cepljenje proti covid-19 poteka v Cepilnem centru ZD Ljubljana na Metelkovi ulici 9, na cepljenje se naročite.

Navodila za karanteno, izolacijo ter navodila za osebe, ki so bile izpostavljene okužbi s SARS-CoV-2

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.