V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TEA STEGNE IGNJATOVIČ, dr.med.spec.
TANJA SERDT, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837 413
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/21
E-naslov: narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Torek ,sreda in petek nadomestni zdravniki, ob četrtkih med 13.-14h hišni obiski. Ostalo dela kot strokovna direktorica ZD Ljubljana.

Obvestilo zdravnika:

V ambulanti dela ob ponedeljkih in četrtkih Tea Stegne Ignjatovič, dr.med., spec., ob torkih prof. dr. Zalika Klemenc Ketiš. dr.med., spec., ob sredah in petkih Mojca Lombardo dr.med., spec.

ODSOTNOST:

Odsotnosti / spremembe urnika JANUAR 2022:

- dne 6.1.2022 je dr.Stegne odsotna, v ambulanti jo DOPOLDAN nadomešča dr. Alhady, naročanje poteka nespremenjeno.

NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonudopoldan 7.30 - 9.30, popoldan 14.00 - 16.00
  • po elektronski pošti: narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si
  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Tea Stegne Ignjatovič, dr.med., spec.
  • osebno v ordinacijskem času ambulante

E-pošta ni namenjena konzultaciji oz. posvetom z zdravnikom, temveč naročanju, pri tem upoštevajte navodila Elektronska komunikacija in naročanje na pregled.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu. Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si .

NAROČANJE ZA LABORATORIJ v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno. Po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika se na odvzem krvi, urina elektronsko naročite, pri tem sledite navodilom zapisanim v zelenem  okvirju in izberete enega od prostih terminov, ki so obarvani zeleno.

OSTALA OBVESTILA:

Cepljenje proti covid-19 poteka v Cepilnem centru ZD Ljubljana na Metelkovi ulici 9, na cepljenje se naročite.

Cepljenje proti gripi poteka v ZD Šentvid od 25.10.2021. Na cepljenje proti gripi se naročite v ambulanti preko elektronske pošte ali telefona.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.