NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

dr. ŽIVA KALAR, dipl.fiziot.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA - NEVROFIZIOTERAPIJA
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: (01) 530 81 22
E-naslov: narocanje.ziva.kalar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:30
TOREK 12:00-19:30
SREDA 07:00-14:30
ČETRTEK 07:00-14:30
PETEK 07:00-14:30

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

dr. Živa Kalar, dipl. fiziot., RNO terap.  je 14.08.2020 odsotna.

Hvala za razumevanje.

 

Spoštovani starši!

V skladu z posebnimi pogoji, ki veljajo zaradi COVID19 in delovanje ZD Črnuč, delo v Razvojni ambulanti poteka le v dopoldanski izmeni (od 6.30h do 14.00h) pod posebnimi pogoji (prisotnost enega starša, obvezno nošenje mask;)

Naročanje je možno po telefonu in elektronsko naročanje na  narocanje.ziva.kalar@zd-lj.si

Hvala za razumevanje.

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.