V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TANJA JAVH, dr.med.spec.
NATAŠA VOLF, ZT
MOJCA ŠTRASBERGER, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 / 300 33 42 , 01 / 300 33 16
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/133
E-naslov: narocanje.tanja.javh@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

Petek - izmenično po razporedu

Obvestilo zdravnika:

OBVESTILA ZDRAVNICE:

PETEK POPOLDAN:  3.6., 17.6. 2022

SPREMENJEN URNIK: /

 

NADOMEŠČANJE:  

v primerih odsotnosti  me nadomeščajo prisotni zdravniki in zdravnice v šolskem dispanzerju ZD Bežigrad (01 3003 316).

 

NAROČANJE na pregled:

  • elektronsko po e-pošti: narocanje.tanja.javh@zd-lj.si
  • po telefonu: (01) 3003 342,  v dopoldanski izmeni od 7:30 do 8:30,  ter od 11:30 do 12:30, v popoldanski izmeni od 13:30 do 15:30
  • po pošti: ZDL Bežigrad, ambulanta Tanje Javh, dr. med. spec., Kržičeva 10, 1000 Ljubljana

 

Pregled bolnega otroka je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti). Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil način obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

  • Za pregled v dežurni službi na PNMP pokličite na tel. št. 01 47 23 88 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom. V primeru življenjske ogroženosti pokličite takoj 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke, obvezna je uporaba kirurške maske, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti ali telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež ali nego za otroka, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

Lep pozdrav 

Vaša zdravnica

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.