NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MARIJA BURNIK, dr.med.spec.
BARBARA WOLF, dipl.m.s.
LIDIJA OGULIN, dipl.m.s.
BILJANA MALIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-310 , (01) 5844-200
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/117
E-naslov: narocanje.marija.burnik@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 13:00-19:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

V PETKIH IZMENIČNO (1X MESEČNO POPOLDNE, OSTALO DOPOLDNE)

Obvestilo zdravnika:

ODSOTNOSTI: 17.7.

Za pregled se predhodno naročite po telefonu!

SPREMEMBE URNIKA:                             

sreda, 1.7.: popoldne

 

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil. Na spletni strani razvojne ambulante najdete koristne informacije glede razvoja otroka.

Predno se z otrokom odpravite na otroško urgenco (PNMP), se s tamkajšnjim osebjem obvezno posvetujte na tel. številki 01 47 23 888. Prosim vas, da dosledno upoštevate navodila zdravstvenega osebja! O nujnih stanjih si prosim preberite med navodili za starše.

 

GLEDE NA EPIDEMIOLOŠKO SITUACIJO BO OBRAVNAVA BOLNIKOV NA PRIMARNEM NIVOJU POTEKALA NEKOLIKO DRUGAČE KOT PRED EPIDEMIJO, ZATO VAS PROSIMO ZA STRPNOST, RAZUMEVANJE IN TUDI RACIONALNOST PRI POTREBI DO ZDRAVSTVENE OSKRBE.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na zdravstvene težave vašega otroka strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, otrok naj bo oblečen v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve, kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke, napotnice za kontrolne preglede, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če otrok zboli in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.