V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

IVANA PRKIĆ, dr.dent.med.
MAGDA MEHLE-KOROŠEC, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: PE AŠKERČEVA, AŠKERČEVA UL. 4
Telefon: 01 2007 633
E-naslov: narocanje.ivana.prkic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 12:45-19:15
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 12:45-19:15

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

obveščamo vas, da ordinacija 21.09.2021 dela izjemoma v dopoldanskem času in sicer od 7.00 do 13.30 ter da 22.09.2021 ne delamo. Nujne primere v času naše odsotnosti 22.09.2021, po predhodnem telefonskem naročilu, sprejema Andreja Kosem dr.dent.med. na OŠ Prežihov Voranc.

Z ambulantnim delom v zobozdravstveni dejavnosti smo ponovno pričeli  18.05.2020.

Zaradi več kot dvomesečne prekinitve rednega dela in novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strokovnimi smernicami in pa zagotavljanja varnosti pred okužbo, bo naše delo drugačno in okrnjeno. 

Vsi termini, dogovorjeni pred nastopom epidemije, odpadejo. Novi termini bodo določeni glede na stopnjo nujnosti, o kateri bo odločal izbrani zobozdravnik. O novih terminih boste obveščeni naknadno.

Zaradi novega načina dela boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo težje dosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo. Na telefon bomo dosegljivi 2 uri v ordinacijskem času  (10.30-12.30 dopoldne, 13.30-15.30 popoldne).

Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in skupaj z vami izpolnili COVID-19 vprašalnik. Vprašalnik na spodnji povezavi lahko natisnete in izpolnite tudi sami, v tem primeru morate izpolnjen vprašalnik posredovati 1 dan prej na zobozdravnikovo e-pošto za naročanje.

https://www.zd-lj.si/zdlj/images/OBR_560_-_Vpra%C5%A1alnik_o_zdr._stanju_pacientov_pred_obravnavo_v_%C4%8Dasu_COVID-19_ANG.pdf

V primeru, da 1 dan pred terminom ne boste dosegljivi na telefon ali nam izpolnjenega COVID-19 vprašalnika ne posredujete po e-pošti, vaš termin odpade in ga bomo dodelili drugemu pacientu.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V ZD prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo. 

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

Obveščamo vas, da še vedno opredeljujemo nove paciente stare do 18 let;

Naročanje:    - osebno v ordinaciji - zaenkrat možno samo po obravnavi 

                     - po telefonu; št.: 01/ 200 76 33 v dopoldanskem času od 07:15-08:15 in 12:15-13:15 v popoldanskem času od 13:00-14:00 in 18:00-19:00

                     - na e-mail naslov: narocanje.ivana.prkic@zd-lj.si

Pooblaščena oseba za vodenje čakalnega seznama ga. Magdalena Mehle Korošec, zobna asistentka; 

Čakalna doba za prvi pregled je od 0 do 30 dni.

Glavarina na dan  01.05.2020  je 1900 pacientov (podatek ZZZS)

V nujnih primerih izven našega ordinacijskega časa ali odsotnosti zobozdravnice se lahko obrnite tudi na zobozdravstvene ambulante na osnovnih šolah  (urnik dela je objavljen na internetni strani ZD Ljubljana) ali v PE Aškerčeva - otroško in mladinsko zobozdravstvo, Aškerčeva 4, telefon: 01/200 76 30

                             NUJNA ZOBOZDRAVSTVENA MEDICINSKA POMOČ

Nujna medicinska pomoč pomeni izvajanje nujnih ukrepov zdravnika in njegove ekipe pri osebi, ki je zaradi bolezni ali poškodbe neposredno življenjsko ogrožena, oziroma pri kateri bi glede na bolezenske znake v kratkem času lahko prišlo do takšne ogroženosti.


ZOBOZDRAVSTVENA NUJNA MEDICINSKA POMOČ (ZNMP)

  • OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH

ZNMP deluje ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 13.00 v kletnih prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana - Center, Metelkova  ul.9, Ljubljana. Organizirajo Zdravstveni dom Ljubljana.

 Hvala za razumevanje!

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.