V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MARJETKA MIŠIČ, dr.med.spec.
MARINA JOVANOVIĆ, ZT
ROBERT VRTIČ, dipl.zn.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004 617
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/45
E-naslov: narocanje.marjetka.misic@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 06:45-13:15
  TOREK 13:30-20:00
  SREDA 06:45-13:15
  ČETRTEK 06:45-13:15
  PETEK 06:45-13:15 ali 13:30-20:00

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU
 • Urnik dipl. m. s.
  ROBERT VRTIČ, dipl.zn.
  PONEDELJEK 06:30-13:00
  TOREK 12:30-19:00
  SREDA 12:30-19:00
  ČETRTEK 06:30-13:00
  PETEK 06:30-13:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani ,

Nadomeščanje je urejeno za NEODLOŽLJIVE STORITVE   Pokličite v vašo ambulanto oziroma nadomestno ambulanto . Občasno bo odsotna tudi sestra v vaši ambulanti, zato vam vseh storitev  PO ELEKTRONSKI POŠTI ne moremo zagotavljati. Prosimo za razumevanje. Prihod v Zdravstveni dom mora biti napovedan razen ob življensko ogrožajočih stanjih.

14.12. dr. Mazej

15.12. dr. Tevžič

16.12. dr. Sendi

17.12. dr. Repar

18.12. dr. Sendi

   
   
.  
   
   
   
   
   
   
   

NAROČANJE PACIENTOV NUJNO !!

V ZDRAVSTVENI DOM VIČ BREZ PREDHODNEGA NAROČILA NE MORETE VSTOPATI!!

 

Če imate vročino ≥ 38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN ste v 14-ih dneh pred začetkom bolezni potovalALI bili v tesnem stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo z novim koronavirusom, PROSIMO, DA OSTANETE DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

Pri okužbi z novim koronavirusom ZDRAVIMO LE SIMPTOME BOLEZNI.

Znižujete telesno temperaturo z antipiretiki.
Pijte dovolj tekočine.
Počivajte.
Po potrebi se po telefonu posvetujte z med. osebjem.

 

 


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.