NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK 10:30-12:30
SREDA -
ČETRTEK -
PETEK -

Obvestilo zdravnika:

URNIK VAŠE AMBULANTE  JE LAHKO SPREMENJEN ZARADI IZREDNIH RAZMER IN DELA NA RAZLIČNIH LOKACIJAH . SAMO V PRIMERU ŽIVLJENJSKE OGROŽENOSTI KLIČITE 112.

NAROČANJE PACIENTOV NUJNO !! PO TELEFONU ALI  https://narocanja.zd-lj.si/45/ Če nismo dosegljivi, je rezervna številka : 01 200 45 08 .

V ZDRAVSTVENI DOM VIČ BREZ PREDHODNEGA NAROČILA NE MORETE VSTOPATI!!

Informacije za paciente v zvezi s koronavirusom – telefonske številke:
ZDL - 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.
Brezplačni klicni center – 080 14 04
Strokovnjak z NIJZ  - 031 646 617 in 031 619 118, vsak dan med 9.00 in 17.00 uro.

Če imate vročino ≥ 38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN ste v 14-ih dneh pred začetkom bolezni potovalALI bili v tesnem stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo z novim koronavirusom, PROSIMO, DA OSTANETE DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

Pri okužbi z novim koronavirusom ZDRAVIMO LE SIMPTOME BOLEZNI.

Znižujete telesno temperaturo z antipiretiki.
Pijte dovolj tekočine.
Počivajte.
Po potrebi se po telefonu posvetujte z med. osebjem.

 S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.