NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

SAŠA OBERMAJER, dr.dent.med.spec.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ZOBNO PROTETIKO
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003 399 , (01) 3003 300
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/258
E-naslov: narocanje.sasa.obermajer@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK 12:30-15:45
SREDA -
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Opomba:

Zobozdravnica od 15.05.2019 dalje dela v polovičnem delovnem času

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

v ambulanto se lahko naročite po e-pošti preko spletnega naročanja, po telefonu, osebno v ordinacijskem času ambulante ali preko spletnega portala eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/.

:

 

DOPOLDAN

Ponedeljek

Špela TURK, dr.dent.med.spec.

9.00 – 14.00

Torek

Martin ŽEPIČ, dr.dent.med.spec.

7.00 – 12.15

Sreda

Špela TURK, dr.dent.med.spec.

9.00 – 14.00

Sreda

Maja SMERKOLJ, dr.dent.med.spec.

14.00 – 19.00


HVALA ZA RAZUMEVANJE

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.