Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

KATJA DEJAK GORNIK, dr.med.spec.
MAJA FINEC, dipl.m.s.
ROSANA PAVLOVIČ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: (01) 420 24 10
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK 06:30-13:30
PETEK 06:30-13:30

Opomba:

ZDRAVNICA DELA VSAK PRVI IN TRETJI PETEK V MESECU

Obvestilo zdravnika:

Od 7. 5. 2024 smo do nadaljnjega preseljeni v enoto Vič, Šestova 10, 1000 Ljubljana. Tam smo v ordinacijskem času dosegljivi na tel. št. 01 2004 636, izven ordinacijskega časa pa lahko pokličete na 01 2004 514. 

V ambulanti sem prisotna vsak ponedeljek in četrtek ter ob petkih izmenično. Ob dnevih, ko sem odsotna, me nadomeščajo vse prisotne zdravnice v enoti Vič, Šestova 10.

Od 3. 1. 2023 nas lahko kontaktirate preko spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Za dostop do portala je potrebna REGISTRACIJA starša na https://portal.zd-lj.si/login, nato pa ureditev pooblastil za otroke. Več informacij o portalu je tudi na naši spletni strani https://www.zd-lj.si in portal.zd-lj.si. V primeru, da imate starši katerega od digitalnih potrdil in imate izbranega svojega osebnega zdravnika v ZD Ljubljana, lahko registracijo zase opravite sami na daljavo - ob registraciji se bodo pojavile povezane osebe, če je bil v preteklosti izdan eBolniški list za nego. 

Odsotnost:  24,6.

Spremembe urnika:  10.6. delam do 17.30; v juniju delam v petek 7.6. in 21.6.; v četrtek 13.6. delam izjemoma od 9.30 do 16.30

VELJAVNOST NAPOTNICE ZA SPECIALISTIČNE PREGLEDE: Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

POTRDILO ZA VSTOP V VRTEC izda otrokov osebni zdravnik. Za izdajo potrdila se je potrebno pravočasno dogovoriti po telefonu, preko Portala ali po pošti. Pri tem potrebujemo podatek o enoti vrtca in datumu vstopa v vrtec. V skladu z zakonsko podlago morajo biti otroci pred vstopom v vrtec cepljeni proti ošpicam, mumpsu in rdečkam, razen izjem. V primeru nespremenjenega zdravstvenega stanja otroka se potrdilo izdaja le enkrat. Ob menjavi skupine ali enote vrtca se že izdano potrdilo prenese na novo lokacijo.

PREGLEDI BOLNIH OTROK - NAROČANJE:

- v ambulantnem času nas kontaktirajte preko Portala ali preko telefona (01 2004 636) ali osebno v enoti ali po pošti na naslov enota Vič, Šestova 10, 1000 Ljubljana; 

- v času, ko ambulanta ne deluje, vaš otrok pa ima neodložljive težave, pokličite v enoto Vič na tel. št. 2004 514 

- v nočnem času, preko vikenda in na praznične dni poteka dežurna služba za otroke na Metelkovi 9, za nasvet lahko pokličete na 01 555 22 22; v primeru nujnega oz. življenje ogrožujočega stanja takoj pokličite 112

PREGLEDI ZDRAVIH OTROK - SISTEMATIČNI PREGLEDI in CEPLJENJAZa sistematične preglede vas bomo kontaktirali po telefonu.

ADMINISTRATIVNE STORITVE (izdaja receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke in zaključevanje nege) urejajte preko Portala, izjemoma po telefonu. Zdravniška potrdila razen potrdila za vstop v vrtec in potrdila za diete za vrtec, so plačljiva. 

Na spletni strani ZDL so objavljena Navodila za starše. S klikom na ikono Pediatrija se vam odprejo številna navodila za različna bolezenska stanja v otroškem obdobju. Lahko vam bodo uporabna pomoč pri reševanju zdravstvenih težav vašega otroka. 

Navodila iz razvojne ambulante: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=662&Itemid=2760&lang=sl

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.