Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

ISCPC23 banner slo

Urnik

ANDREJA MOHAR KOŠIR, dr.med.spec.
PETRA ZAJC, dipl.m.s.
TINA BENEDIČIČ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/58 64 943
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 13:00-19:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 
Od 1.6.2023 dalje E-POŠTA NI VEČ V UPORABI, ker smo prešli na sistem PORTAL ZA PACIENTE.
 
 

ODSOTNOSTI:  /

NADOMEŠČANJE: /

SPREMEMBE URNIKA: 

Do nadaljnjega dela zdravnica ob ČETRTKIH DOPOLDAN 7.00-13.30. 

 

POMEMBNO/PORTAL:

V enoti ZD Ljubljana - Moste-Polje s 01.03.2023 pričnemo z uvajanjem novega, varnejšega načina elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dozdajšnjo elektronsko pošto.
Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA.

Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov SIGEN-CA in SIGOV-Ca ter s SI-PASS na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur.

Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:

- vaši osebni podatki (kartica zdravstvenega zavarovanja in identifikacijski dokument)

- vaša številka mobilnega telefona ter

- vaš elektronski naslov

 

PORTAL ZA PACIENTE je namenjen naročanju na sistematske preglede in cepljenja, naročanju kontrolnih napotnic, delovnih nalogov in receptov. Vse navedeno ureja samo otrokov izbrani zdravnik oziroma v primeru njegove odsotnosti nadomestni zdravnik. ZA POSVET GLEDE AKUTNE BOLEZNI ALI ODPIRANJE NEGE POKLIČITE V NAŠO AMBULANTO PO TELEFONU. Bolniško odsotnost zaradi nege otroka morate sporočiti po telefonu isti ali naslednji dan, ko ste ostali doma. 

Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

 

LABORATORIJ

Po prejemu laboratorijskega naročila s strani vašega zdravnika se za obisk laboratorija lahko samostojno naročite preko spodnjih povezav:

Diagnostični laboratorij Moste:  https://narocanja.zd-lj.si/250
Diagnostični laboratorij Fužine:  https://narocanja.zd-lj.si/251
Diagnostični laboratorij Polje:     https://narocanja.zd-lj.si/245

Pri izbiri ustreznega prostega termina  je potrebno dosledno upoštevati časovne omejitve  opisane v OBVESTILU na vrhu strani. 
 

VSEBINE ZA STARŠE

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil.

Tukaj lahko dostopate do slovenskih smernic za uporabo ekranov pri otrocih.

Priporočamo tudi ogled naslednjih vsebin:

http://www.nijz.si/sl/publikacije/dojencek-kako-ga-pestujemo-in-se-ukvarjamo-z-njim

https://zdaj.net/novorojencek-in-dojencek/nega-in-sodelovanje-z-dojenckom/pravilno-rokovanje-z-dojenckom/ 

https://www.babyfizio.si 

 

NAROČANJE NA PREGLED:
  • po telefonu: priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 07.00 do 09.00 dopoldan oz. od 13.00 do 15.00 popoldan, odvisno od urnika našega dela
  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Moste Polje, enota Polje, Cesta 30. avgusta 2, 1000 Ljubljana s pripisom za ambulanto Andreja Mohar Košir, dr.med. spec.
  • elektronsko: PORTAL ZA PACIENTE 
  • osebno v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri


NENAROČENI PACIENTI: Pri obravnavi imajo prednost otroci, ki so naročeni. Otroci, ki pridejo v ambulanto in niso naročeni, lahko počakajo, da pridejo na vrsto ali se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda. IZJEMA so nujna stanja, ki so obravnavana prednostno.

V primeru, da boste na dan, ko vaša izbrana zdravnica dela, pri neizbranem zdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem po telefonu.

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede preko PORTALA, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.