NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

ANDREJA MOHAR KOŠIR, dr.med.spec.

PETRA ZAJC, dipl.m.s.
TINA BENEDIČIČ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/58 64 943
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/108/
E-naslov: narocanje.andreja.mohar-kosir@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK 07:00-13:30 - Dopoldan
TOREK 07:00-13:30 - Dopoldan
SREDA - 13:00-19:30 Popoldan
ČETRTEK - 13:00-19:30 Popoldan
PETEK 07:00-13:30 13:00-19:30 Izmenično
SOBOTA - - -
Opomba:
PETEK PO RAZPOREDU
Obvestilo zdravnika:
 

Obvestilo za uporabnike storitev v trenutni epidemiološki situaciji

Glede na epidemiološko situacijo COVID-19 se v ZDL od 16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav, predhodno pokličite osebnega/nadomestnega zdravnika, ki vam bo svetoval in presodil, ali je pregled v ambulanti nujen. Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko telefona oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta.Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Tudi za pregled v dežurni službi na PNMP se predhodno posvetujete na tel. številki PNMP 01/ 47 23 888 in upoštevate navodila zdravstvenega osebja.

 

DODATNE INFORMACIJE PO TELEFONU:

-          Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.

-          Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.

-          Več informacij je na voljo tudi pri epidemiologu NIJZ na tel. št. 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00.in 17.00, tudi preko vikenda).

 

Zdravljenje okužbe z novim koronavirusom:

Pri okužbi z novim koronavirusom ZDRAVIMO LE SIMPTOME BOLEZNI.

  1. Zniževanje telesne temperature z antipiretiki (Calpol sirup, Daleron sirup, Paracetamol svečke - dostopno v lekarni v prosti prodaji).

  2. Otrok naj pije dovolj tekočine.

  3. Otrok naj počiva.

  4. Po potrebi se po telefonu posvetujte z medicinskim osebjem.

 

ODSOTNOSTI: 

06.04. - 19.04., nadomeščajo prisotne zdravnice v ZD Moste

 

 

SPREMEMBE URNIKA: /

 

ZD POLJE je DO NADALJNJEGA ZAPRT! Za ta čas je zdravstveno varstvo predšolskih otrok preseljeno v ZD MOSTE.

 

NAROČANJE:

po telefonu: dopoldan od 07.00 do 09.00, popoldan od 13.00 do 15.00.

Ker vsak dan opravljamo tudi preventivne preglede, smo v tem času težje dosegljivi na telefon; vaš klic bo preusmerjen k sestri na sprejemu, zato počakajte na prevezavo.


elektronsko: https://narocanja.zd-lj.si/108 (samo za pregled bolnih otrok)

NENAROČENI PACIENTI: Pri obravnavi imajo prednost otroci, ki so naročeni. Otroci, ki pridejo v ambulanto in niso naročeni, lahko počakajo, da pridejo na vrsto ali se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda. IZJEMA so nujna stanja, ki so obravnavana prednostno.

V primeru, da boste na dan, ko vaša izbrana zdravnica dela, pri neizbranem zdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki

Elektronska pošta: narocanje.andreja.mohar-kosir@zd-lj.si   je namenjena naročanju na sistematske preglede in cepljenja, naročanju napotnic, delovnih nalogov in receptov ter odpiranju ali zapiranju bolniškega staleža. Vse navedeno ureja samo otrokov izbrani zdravnik oziroma v primeru njegove odsotnosti nadomestni zdravnik. Bolniško odsotnost zaradi nege otroka morate sporočiti isti ali naslednji dan, ko ste ostali doma!


Vse papirje lahko prevzamete po zaključku ordinacijskega časa.

Bolniški listi so od 01.02.2020 elektronski.

Spoštovane pacientke in pacienti!

Zdravstveno varstvo predšolskih otrok ZD POLJE je

v času od 02.03.2020 do NADALJNJEGA ZAPRTO!

Za ta čas je Zdravstveno varstvo predšolskih otrok preseljeno v

ZD MOSTE, Prvomajska ul. 5, Ljubljana.

Za naročanje na pregled pokličite na tel.: 01/58 44 200.

V primeru življenjske ogroženosti, pokličite 112 oz. se zglasite v ZD Moste.

Hvala za razumevanje!


Urniki in kontakti

Napredno iskanje