Skoči do osrednje vsebine

Urnik

ANJA ZIDANŠEK, dr.med.spec.
MATEJA VREČAR, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 3003 305
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/61
E-naslov: narocanje.anja.zidansek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 10:00-14:00
TOREK 12:00-19:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

Ponedeljek od 07.00 - 10.00 ANTIKOAGULACIJSKA AMBULANTA. HIŠNI OBISKI - TORKI med 17.00 in 19.00 uro.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

odsotna sem do nadaljnega.

Za informacije glede nadomeščanja v ambulanti se obrnite na informatorja v enoti (tel. številka 01 3003 300).

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Anja Zidanšek

 

 POMEMBNO OBVESTILO:

V Zdravstvenem domu Ljubljana (ZDL) prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/login, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti za naročanje boste odgovor prejeli le še omejeno prehodno obdobje, to je do 30.9.2022. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času. V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ZD Bežigrad - osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

TERMINI ZA OSEBNO IDENTIFIKACIJO – pritličje ZDL Bežigrad, soba P18

Za osebno identifikacijo naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

Termini za registracijo v ZD Bežigrad so objavljeni na internetni strani ZDL.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefonsko naročanje: Priporočamo, da nas zaradi narave dela v ambulanti, pokličete v ponedeljek od 10.30 do 12,30, v torek od  13.00 do 15.00 in med sredo in petkom od 8.00 do 10.00 ure.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.