NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

dr. ALEKSANDRA VISNOVIČ POREDOŠ, dr.med.spec.
ANDREJA PODOBNIKAR, med.sestra
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 58 15 327
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/23/
E-naslov: narocanje.aleksandra.visnovic-poredos@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

petek izmenično

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani ,

Med 22.6-3.7. 2020 ambulanta ne dela.

Nadomešča me dr. Kramar Perovnik soba 130, tel: 01 5815264., mail: narocanje.katja.kramar-perovnik@zd-lj.si

Ponedeljek  med 7-13h

Torek 7-134h

Sredo 12.30h-19h

Četrtek 12.30h-19h

Petek 7-10h

Hvala za razumevanje,

Aleksandra Visnovič Poredoš


 

 

Dragi pacienti,

počasi se stvari umirjajo in ponovno prihajajo stvari v utečene tirnice. Žal pa je situacija vodila do tega, da bomo vsi drugače delali in ravnali.

Za enkrat vas prosim, da če se le da, stvari urejate čim več preko telefona in preko interneta. Izvide mi lahko pošljete tudi še po pošti ali pustite pri vratarju in po potrebi Vas pokličem nazaj.

V kratkem bomo začeli s pregledi strogo samo naročenih pacientov. V zdravstveni dom bomo spuščali samo naročene paciente. Naročanje bo potekalo na večje časovne intervale, da se zagotovi varnost vas in nas, tako bodo seveda termini hitro zasedeni. Prosim za razumevanje. Ob naročanju bom  triažirala in sprejemala najprej nujnejše paciente.

Hvala za sodelovanje in razumevanje,

A. Poredoš

Naročanje na pregled poteka med ordinacijskim časom

po telefonu 01 5815327:

ponedeljek, torek med 14.00-16.00h

sreda- petka 8-10h

ali preko maila :

 

narocanje.aleksandra.visnovic-poredos@zd-lj.si

ali direktno v spletno čakalnico:

Http://narocanja.zd-lj.si/23/

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.