V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

dr. ALEKSANDRA VISNOVIČ POREDOŠ, dr.med.spec.
ANDREJA PODOBNIKAR, med.sestra
TINA TEA PEČNIK, dipl.m.s.
MARTIN SEVER, dipl.zn.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 58 15 327
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/23
E-naslov: narocanje.aleksandra.visnovic-poredos@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

petek izmenično

Obvestilo zdravnika:

AVTOMATSKO SPOROČILO

 

 

 

O poteku cepljenja proti COVID-19 še ni navodil. Lahko pa svojo željo po cepljenju oddate na moj mail ali po telefonu in vas uvrstim na seznam. Cepljenje bo potem potekalo po navodilih ministrstva.

 

Na spletni strani NIJZ (www.nijz.si) bodo redno objavljali tudi najpogostejša vprašanja in odgovore v zvezi s cepljenje proti covid-19 in cepivom. Zato vas vabim, da spremljate spletno stran.

 

Za enkrat vas prosim, da če se le da, stvari urejate čim več preko telefona in preko interneta. Izvide, sporočila mi lahko pošljete tudi še po pošti ali pustite pri vratarju in po potrebi Vas pokličem nazaj.

Na pregled oziroma v zdravstveni dom spuščamo samo naročene paciente. Naročanje bo potekalo na večje časovne intervale, da se zagotovi varnost vas in nas, tako bodo seveda termini hitro zasedeni. Prosim za razumevanje. Ob naročanju bom  triažirala in sprejemala najprej nujnejše paciente.

 Hvala za razumevanje,

dr. Aleksandra Visnovič Poredoš dr. med.

 

 

Naročanje na pregled poteka med ordinacijskim časom

po telefonu 01 5815327:

ponedeljek, torek med 14.00-16.00h

sreda- petka 8-10h

ali preko maila :

 

narocanje.aleksandra.visnovic-poredos@zd-lj.si

ali direktno v spletno čakalnico: (zaenkrat ni možno)

Http://narocanja.zd-lj.si/23/

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.