Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

KATJA DIM, dipl.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003-344
E-naslov: narocanje.fizio-bez@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:30
TOREK 06:30-14:00
SREDA 12:00-19:30
ČETRTEK 06:30-14:00
PETEK 06:30-14:00 ali 12:00-19:30

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani.

Naročanje na fizioterapevtsko obravnavo je možno z Delovnim nalogom za fizioterapijo vsak delovnik v ordinacijskem času (delovni nalog oddate na vstopni točki Zdravstvenega doma ali osebno v fizioterapiji), lahko pa ga pošljete na naslov Kržičeva 10, 1000 Ljubljana s pripisom, da se želite naročiti. O terminu boste obveščeni po pošti.
Za fizioterapevtsko obravnavo  se lahko dogovorite tudi preko elektronskega naslova  narocanje.fizio-bez@zd-lj.si.  V tem primeru priložite obojestranski sken/sliko delovnega naloga.  
Elektronsko naročanje preko portala narocanje.ezdrav.si za dejavnost fizioterapija trenutno še ni možno, lahko pa na dobite informacijo o čakalni dobi na:  https://cakalnedobe.ezdrav.si/
 
Povezave po stopnjah nujnosti v osrednji slovenski regiji:
 
 
Za telefonske informacije smo dosegljivi v ordinacijskem času na tel. 01/300 33 44. Priporočamo, da nas zaradi narave dela v ambulanti, pokličete v času od 12.00 do 14.00
Ordinacijski čas fizioterapije v ZDL  je od ponedeljka do petka od 6.30 ure do 19.30 ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je fizioterapija zaprta.

V fizioterapijo prihajajte brez znakov okužbe dihal.
Na naročeno fizioterapevtsko obravnavo prihajajte 5 minut pred predvidenim terminom.
 

Lep pozdrav.

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.