Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ANDREJA BEG KRASNIČ, dr.med.spec.
MAŠA SELAN, SMS
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 47 23 856
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA -
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, V SREDO DIABETOLOŠKA AMBULANTA

Obvestilo zdravnika:

 
Spoštovani,
 
zdravnica v petek, 12.7.2024, dela popoldan.
 
Naročanje je v naši ambulanti možno: elektronsko preko Portala, preko telefona ali osebno v ordinacijskem času ambulante in preko navadne pošte na naslov: ambulanta dr. Andreja Beg Krasnič, Metelkova ul. 9, 1000 Ljubljana.

Priporočamo, da nas zaradi lažje organizacije dela pokličete med 8h in 12h v dopoldanski izmeni ter med 14h in 18h v popoldanski izmeni.

 

 Ob sredah ambulanta ne dela, v nujnih primerih se obrnite na sprejemno ambulanto.

 
V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto Splošne nujne medicinske pomoči (Bohoričeva ul. 4). Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl  
Lep pozdrav, 
 
Andreja Beg Krasnič 

 

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.