NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ANDREJA BEG KRASNIČ, dr.med.spec.
ANDREJA GROM, ZT
SONJA PETERNELJ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 47 23 856
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/185
E-naslov: narocanje.andreja.beg-krasnic@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 07:00-14:00
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA -
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU, V SREDO DIABETOLOŠKA AMBULANTA
 • Urnik dipl. m. s.
  SONJA PETERNELJ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 06:45-13:15
  SREDA -
  ČETRTEK 13:30-20:00
  PETEK 06:45-10:00
  dela v timu z Andrejo Beg Krasnič, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

V ponedeljek, 14.9. dela zdravnica do 10.30 ure.

 

 

Pregled v ambulanti je možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora.

Naročanje na pregled, naročilo receptov, napotnic, tehničnih priopomočkov ter posveti po telefonu so možni od 7. do 12. ure v dopoldanskem turnusu ter od 12.30. do 18. ure v popoldanskem turnusu.

Glede na vaše zdravstvene težave bomo strokovno presodili o načinu primerne obravnave. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato NE PRIHAJAJTE V ZDRAVSTVENI DOM NENAPOVEDANO.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za

zdravnika.

Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite

roke.

Ob kontaktu preko e-pošte prosim navedite ime in priimek, rojstne podatke ter tel. številko na katero ste dosegljivi.


 

 

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.