Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

MAJA KOVAČEVIĆ, dr.dent.med.
JASNA TEPIĆ, TZN
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/ 5844-348
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 14:00-16:45
TOREK 14:00-16:45
SREDA 08:15-13:00
ČETRTEK 08:15-13:00
PETEK 09:00-12:45 ali 14:15-18:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. Zobozdravnica dela krajši čas.

Odsotnost:

Od: 10.06.2024 Do: 21.06.2024

Obvestilo zdravnika:

 

Spoštovani.

Prosimo, da se na naročene termine zglasijo le zdravi pacienti, brez respiratornih in drugih nalezljivih obolenj.  Pacienti naj na pregled pridejo ob točno določenem terminu. Ob bolezni ali drugi odsotnosti prosimo, da nas o tem predhodno obvestite, da se dogovorimo za nov ustrezen termin.

 

NUJNA STANJA V ZOBOZDRAVSTVU SO:

  • močan zobobol (nevzdržna huda bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
  • akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
  • močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
  • poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votline).

V primeru naše odsotnosti se lahko za nujno zobozdravstveno pomoč obrnete na prisotne zobozdravnike otroškega in mladinskega zobozdravstva na področju ZD Moste Polje.

Podatke o prisotnih zobozdravnikih dobite pri informatorjih oz. na tel. št. 01/58 64 900 ali 01/58 44 200.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČANJE:

PO TELEFONU: V ordinacijskem času ambulante. Naročanje mogoče tekom celega ordinacijskega časa.  Priporočamo, da zaradi lažje organizacije dela pokličete v času: dopoldanska izmena od 09:00 do 11:00 ure; popoldanska izmena od 14:00 do 16:00 ure.

ELEKTRONSKO: preko ZDL e-portala za paciente.

OSEBNO: v ordinacijskem času ambulante.

PREKO OBRAZCA, KI GA DOBITE PRI INFORMATORJU

PO POŠTI: Na naslov ZD Ljubljana Moste-Polje, Prvomajska ul. 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Maja Kovačević, dr.dent.med.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

RAZPORED DELA OB PETKIH.

Izmenično, po razporedu.

07.06.2024 popoldan.

-------------------------------------------------------------------------------------

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ZD Ljubljana smo prešli na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki je nadomestil elektronsko pošto. 

Da lahko starši in skrbniki (pooblaščene osebe) komunicirajo v imenu otrok, se morajo registrirati tudi če niso pacienti Zdravstvenega doma Ljubljana. 

Registracija na portal je možna na dva načina:

  • registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur
  • registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register
V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
Če je otrok mlajši od 15 let, otroku pooblastila ni potrebno podpisati. Starš oz. skrbnik otroka opravi le postopek registracije. V posameznih primerih je poleg postopka registracije potrebno še ročno dodajanje pooblastitelja s strani zdravstvenih delavcev. V takem primeru nas kontaktirajte. 
Z dopolnjenim 15 letom sistem avtomatično prekine pooblastilo o čemer so pooblaščene osebe tudi obveščene. Otrok lahko ponovno pooblasti starša ali pa registracijo opravi sam in samostojno komunicira z ambulanto. 
V primeru, da je otrok starejši od 15 let, pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo. 
En otrok ima lahko več pooblaščenih oseb (mama, oče, itd.). Komunikacija je vezana na otroka, kar pomeni, da imajo vse pooblaščene osebe vpogled v komunikacijo in naročila. 
 
Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.