Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

VIKTORYIA TSYRSH, dr.med.spec.
KARIN SIROČIČ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: (01) 530 81 13 , (01) 530 81 00
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:00 ali 13:00-19:30

Opomba:

V PETEK IZMENIČNO, URNIK VELJA OD 09.07.2018 DALJE. HIŠNI OBISKI - četrtki med 10.00 in 11.00 uro.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

Obveščamo vas, da se z 16.10. ambulanta dr. Tsyrsh, zaradi lažjega nadomeščanja daljše odsotnosti zdravnice, začasno seli v ZD Bežigrad. Telefonska številka ambulante je 01/300 33 72. Zaradi lažje organizacije dela priporočamo, da nas pokličete v popoldanskem času med 14-16. uro in v dopoldanskem času med 8-10. uro.

Hvala za razumevanje.

ZARADI PRENOVE INFORMACIJSKEGA SISTEMA PRIHAJA DO OBČASNO ZELO UPOČASNJENEGA DELOVANJA RAČUNALNIKOV IN TUDI OBČASNIH MOTENJ V DELOVANJU PORTALA. DELA BODO PREDVIDOMA ZAKLJUČENA DO KONEC DECEMBRA, DO TAKRAT PACIENTE PROSIMO ZA STRPNOST IN RAZUMEVANJE.

 

Dr. Tsyrsh je do nadaljnega odsotna, nadomešča:

4.12.23 dr. Zabavnik popoldan

5.12.23 dr. Kjosevski dopoldan

6.12.23 VSI PRISOTNI ZDRAVNIKI

7.12.23 dr. Kjosevski dopoldan

8.12.23 dr. Kjosevski dopoldan

 Bolniški stalež je potrebno sporočiti najkasneje v treh delovnih dneh.

v času odsotnosti dr. Tsyrsh sprejem nenaročenih pacientov prvo uro, žal ne bo mogoč. 

V kolikor potrebujete karton, zaradi opravljanja pregleda pri specialistu medicine dela, prometa in športa, nam lahko napišete na portal (točen naziv in naslov specialista pri katerem boste opravljali pregled) ali pa pri informatorju izpolnete obrazec.

Portal je namenjen urejanju administrativnih stvari (naročanju receptov, naročilnic za medicinske pripomočke, kontrolnih napotnic, zaključevanju bolniških staležov, naročanju na pregled z kratkim opisom težav). Na sporočilo vam bomo odgovorili v roku 3 delovnih dni. V primeru odsotnosti zdravnice se ta čas lahko podaljša. 

Na pregled se lahko naročite na telefonski številki 01 530 81 13, preko portala, po pošti (s pripisom za amb. dr. Tsyrsh), pustite listek pri telefonistu.

 

Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

 

Lep pozdrav

 

amb. Dr. Tsyrsh
 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.