Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

IGOR KRUNIĆ, dr.dent.med.
ADELA KOŠTIĆ, TZN
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 555 3311
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-20:00
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK 06:30-13:30
PETEK 06:30-13:30 ali 13:00-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. Zobozdravnik dela krajši del. čas, nadomešča ga zobozdr. Mateja Sivec: TOR(13:30-20:00), SRE(07:00-13.30), PET(po razporedu).

Obvestilo zdravnika:

NAROČANJE NA PREGLED: 

  • po telefonu: v ordinacijskem času
  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Moste Polje, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana  s pripisom za ordinacijo Igor Krunić, dr.dent. med. oz. Mateja Sivec, dr.dent.med.
  • na obrazcuki ga dobite  pri informatorju
  • elektronsko: PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto 
  • osebno v ordinacijskem času ordinacije pri zobozdravstveni asistentki

 

Zobozdravnica Mateja Sivec, dr.dent.med. dela po naslednjem urniku:

TOREK (13:30-20:00), SREDA (07:00-13:30), PETEK (po razporedu, 07:00-13:30 ali 13:30-20:00)

 

Zobozdravnica 11.06.2024 dela izjemoma dopoldne.

 

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do vključno 19.05.2023. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina: 

1. registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali

2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur

Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi! 

Ordinacija Igor Krunić, dr.dent.med.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.